Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Healing

En intiutiv energibehandling som harmoniserar och balanserar kroppens olika system, den hjälper oss att slappna av, frigör spänningar och fungerar mycket bra mot stress, känslomässiga och fysiska obalanser m.m. Stimulerar läkning och frigör blockeringar som skapar positiva reaktioner i både kropp och själ. 

Den universella energin finns i överflöd runt omkring oss och är tillgänglig för alla, som healer är jag kanalen för denna transformerande och läkande energi och använder min förmåga att nyttja den naturliga energin och föra den vidare.

Healing kan kännas på många sätt och effekten kan vara djup. Behandlingen börjar med ett samtal där du får berätta om vad du behöver hjälp med, därefter ligger du skönt inbäddad på en massagebänk, under behandlingen balanseras även dina sju största chakran och auran. 

Efteråt går vi igenom hur du upplevde behandlingen och jag berättar vad som framkom under healingen.

Healing i kombination med AuraSomas balansoljor och färgessenser är ett andligt naturligt alternativ från växt och kristallriket. 

Kropp och själ och allt däremellan hör ihop vi är inte bara en kropp utan så mycket mer.

Healing betyder läkande genom energiöverföring och är en av våra äldsta behandlingsformer, det finns många olika sorters healing, oavsett vilken teknik som används så kommer den rena healing energin av kärlek från samma outtömliga källa. 

Välkommen

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)