Andlig inspirations cirkel

Datum: Under planering 

Adress: Luleå

Vill du lära känna ditt energisystem och få förståelse för det som når långt utanför din fysiska kropp. Vill du upptäcka din inre kraft, vill du känna mer glädje, kärlek och inspiration i ditt liv. Är du intresserad av din egen utveckling och alternativ hälsa? Då är denna kurs något för dig

Vad händer under dagen

  • Kunskap om Chakrasystemet och Auran

Auran är det energifält som omger vår fysiska, emotionella, mentala och andliga kropp och där livsenergin flödar i olika banor genom kroppen det vi kallar Prana eller Chi. Även våra tankar våra känslor och våra celler består av vibrerande livsenergi och genom att lära känna ditt energisystem kan du få en större förståelse för dina inre behov.

Chakrana som är i ständig rörelse är en del av vårt energisystem och de reglerar flödet av den universella livskraften in till och igenom våra kroppar de påverkar olika kroppsfunktioner och samspelar i högsta grad med vår personlighet där varje chakra skapar sina egna mönster som påverkar vårt fysiska, emotionella, mentala och andliga välbefinnande. Ett väl fungerande och balanserat chakra ökar vår självkännedom, vår kärlek till oss själva och hjälper oss att förstå och tolka kroppens signaler. 

Vårt mest intuitiva redskap är vår kropp - förstår du dess språk?

  • Energiövningar

Du får genom praktiska övningar i healing/självhealing, intuition och tankens kraft lära dig att känna in subtila energier i kroppen och auran. Övningarna syftar till att lära känna energiflödet i kroppen, stilla sinnet, minska stress i kroppen och stärka din intuition, övningar som du själv kan tillämpa efter kursen. Under dagen " PROVA PÅ" AuraSomas färghealing terapi & färgessenser samt doftterapi med eteriska oljor.

  • Meditation

Meditation betyder närvarande, det är en koncentrerad djup avslappning som Du når genom att vända dig inåt. När vi mediterar utvecklar vi vår andlighet genom att vi lär känna oss själva på ett djupare plan, vi stärker vårt undermedvetna som har en koppling till vår grundtrygghet, inre styrka och till vårt jag och vår vilja. Under dagen bl.a Chakra healing en guidad änglameditation.

För mer information och bokning: Britt Wikström 070-553 5800 eller maila harmoni.halsa@bredband.net 

Scanning av energinivå/balans i Auran & Chakrana med hälsoverktyget Crownscopy. Scanning sker före eller efter kursen. Ej under kursdagen (frivilligt)

Pris: 1 000 kr inkl. moms i priset ingår kursmaterial f.m. och e.m. fika samt scanning av Aura/chakran.

Betalning kan ske med faktura, kontant eller swish.

www.harmoni-h.se/chakran-energicenter

Varmt välkommen