Aura-Soma utgår från ljusets källa. 

Aura-Soma färghealing terapi, är ett unikt system baserat på färger, örter och kristallenergi, de finns i olika färgkombinationer, en unik produkt som kombinerar gåvorna från naturen på ett holistiskt sätt i enlighet med vibration, frekvens och vågrörelse. Dessa tvåfärgade vackra balansoljor reflekterar din själ genom färgernas språk.

Färger väcker minnen i vår kropp och har en fantastisk förmåga att göra oss medvetna om de djupare skikten inom oss själva. Kunskapen att hela med mineraler och växter är mycket gammal och bygger på visdomen att det vi behöver för vårt välbefinnande finns i naturen.

KONSULTATION

Under en konsultation väljer du fyra av de 116 tvåfärgade balansoljorna, dina val av flaskor speglar ditt behov. De visar även på dina inneboende kvalliteér samt de gåvor du har inom dig.

Vår aura är uppbyggd med sju stora chakran i olika färger” Den flaska du väljer kommer att tillföra den färg som ditt chakra/aura behöver och genom att tillföra färg, ört och och kristallvibration som saknas återställs balansen i kroppen.

Flaskorna har även en nummerologisk betydelse. 

Aura-Soma ger dig kraft att fatta dina egna beslut, ingen kan veta bättre än du vad som är bäst för dig. Du väljer de flaskor som tilltalar dig mest och genom färgerna blir din historia belyst och dina val av flaskor speglar ditt behov. 

Man fylls på av den energi man behöver utveckla om du te.x. är utmattad kan du behöva rött för att fylla på med energi, grönt hjälper oss att tala från hjärtat, violett stärker kontakten med det andliga och rosa ger oss villkorslös kärlek. 

Tillsammans går vi igenom vilken balansolja - färgessens som det är lämpligast att börja arbeta med.

Du kan beställa Aura-Somas balansoljor/färgessenser av mig, jag hjälper dig att få det du behöver just nu, kontakta mig via telefon eller skicka sms till 070 553 5800

Välkommen

Se,Pomander-Quintessenser - Ärkeängel-sprayer

AuraSoma - Vicky Walls historia