Aura-Soma reading

Aura-Soma är en naturligt helande färgterapi för andlig och personlig utveckling, bestående av blommor, örter och kristallenergi.
Produkterna består av organiska och biodynamiska ingredienser av högsta kvalitet. 

Själva essensen i Aura-Somas budskap är att de färger som tilltalar dig innehåller både ett budskap till ditt medvetna och ditt undermedvetna, de visar själens väg dina inneboende kvalliteér, dina utmaningar, här och nu, samt de gåvor du har med dig.

Kunskapen att hela med mineraler och växter är mycket gammal och många urgamla civilisationer förstod hur färg och ljus påverkade vårt välmående

En Aura-Soma reading är en dialog för att öka din medvetenhet och stärka din egen självkännedom genom de färger som du väljer.

Du väljer 4 balansflaskor som tilltalar dig mest och genom färgerna blir din historia belyst. 

Vår aura är uppbyggd med sju stora chakran i olika färger” Den balansflaska du väljer kommer att tillföra den färg som ditt chakra behöver och genom att tillföra färg, ört och och kristallvibration som saknas återställs balansen i kroppen.

En Aura-Soma reading, kan ske på plats eller på distans

Se,Pomander-Quintessenser - Ärkeängel-sprayer

AuraSoma - Vicky Walls historia

Om du vill beställa produkter eller veta mer om en Aura-Soma reading eller någon produkt så jag hjälper dig att få det du behöver just nu, kontakta mig via telefon eller skicka sms till 070 553 5800

Välkommen