Aura-Soma en spegel av din själ

Aura-Soma färghealing terapi är ett system baserat på färger, örter och kristallenergi, de finns i olika färgkombinationer, en unik produkt som kombinerar gåvorna från naturen på ett holistiskt sätt i enlighet med vibration, frekvens och vågrörelse. Dessa tvåfärgade vackra balansoljor reflekterar din själ genom färgernas språk.

Färger väcker minnen i vår kropp och har en fantastisk förmåga att göra oss medvetna om de djupare skikten inom oss själva. Kunskapen att hela med mineraler och växter är mycket gammal och bygger på visdomen att det vi behöver för vårt välbefinnande finns i naturen.

  KONSULTATION

Låt färgerna få berätta vem du är och vilka gåvor, talanger och utmaningar som du har.

Under en konsultation väljer du fyra av de 116 tvåfärgade balansoljorna, dina val av flaskor speglar ditt behov. De visar även på dina inneboende kvalliteér samt de gåvor du har inom dig.

Vår aura är uppbyggd med 7 stora chakran i olika färger” Den flaska du väljer kommer att tillföra den färg som ditt chakra/aura behöver och genom att tillföra färg, ört och och kristallvibration som saknas återställs balansen i kroppen.

Flaskorna har även en nummerologisk betydelse. Aura-Soma ger dig kraft att fatta dina egna beslut. Ingen kan veta bättre än du,vad som är bäst för dig. Du väljer de flaskor som tilltalar dig mest och genom färgerna blir din historia belyst.

Tillsammans går vi igenom vilken balansolja - färgessens som det är lämpligast att börja arbeta med.

Pris Konsultation 500 kr + balansflska 395 kr

Du kan även välja en av flaskorna som visar dina behov här och nu.

Pris, 495 kr inkl. balansflaska 

Välkommen

 

HISTORIA

Aurasoma har funnits sedan 1984 och skapades av Vicky Wall från England som levde mellan1918 - 1991. Från tidig barndom kunde hon se färgerna i människans aura och fick under hela sitt liv träning i att använda sin förmåga att hela. Sina kunskaper om örtmedicin fick hon från sin far och hon arbetade som naturapotekare tills hon blev blind i mitten av 70-talet.

För över 30 år sedan fick hon genom sitt högre jag, vägledning att skapa oljor i olika färger. Dessa vackra balansoljor och andra essenser alla gjorda av naturliga örter och färger visade sig ha helande förmågor. Vickys livsverk – Aura-Soma – var fött och växer snabbt över hela världen vidare allt eftersom mänskligheten utvecklas.

Aura-Soma kombinerar kunskap om aromaterapi och örtmedicin med ett speciellt synsätt på färger och kunskaper om auran

Färgterapi är en av de äldsta terapiformerna som sträcker sig tillbaka i medeltiden och som har återkommit i ny form för den nya tidsåldern

Du kan köpa alla oljor, pomandrar, quintessenser och rumssprayer hos mig. Maila eller skicka sms till 070 553 5800 så berättar jag mer. 

Aktuellt/kurser

Kontakt

Britt Wikström 070 - 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net

 

AuraSoma balansoljor/färgessenser

Youngliving.eteriska oljor- övriga produkter

Om eteriska oljor

Populära oljor apelsin citron lavendel pepparmint