Färghealing terapi

Aura-Soma är en naturligt helande terapi för andlig och personlig utveckling, bestående av färg, ört och kristallenergi en unik produkt som kombinerar gåvorna från moder jord, produkterna består av organiska och biodynamiska ingredienser av högsta kvalitet. 

Själva essensen i Aura-Somas budskap är att de färger som tilltalar dig innehåller ett budskap till både ditt medvetna och ditt undermedvetna, de visar även på dina inneboende kvalliteér samt de gåvor du har inom dig dessa tvåfärgade vackra balansoljor reflekterar din själ genom färgernas språk. 

Färger väcker minnen i vår kropp och har en fantastisk förmåga att göra oss medvetna om de djupare skikten inom oss själva. Kunskapen att hela med mineraler och växter är mycket gammal och bygger på visdomen att det vi behöver för vårt välbefinnande finns i naturen.

KONSULTATION

En Aura-Soma konsultation är en dialog för att öka din medvetenhet och stärka din egen självkännedom genom de färger som du väljer.

Du väljer de flaskor som tilltalar dig mest och genom färgerna blir din historia belyst och dina val av flaskor speglar ditt behov. 

Vår aura är uppbyggd med sju stora chakran i olika färger” Den balansflaska du väljer kommer att tillföra den färg som ditt chakra behöver och genom att tillföra färg, ört och och kristallvibration som saknas återställs balansen i kroppen.

Man fylls på av den energi man behöver om du te.x. är utmattad kan du behöva rött för att fylla på med energi, grönt hjälper oss att tala från hjärtat, violett stärker kontakten med det andliga och rosa ger oss villkorslös kärlek. 

AuraSoma läsning: tolkning kan ske med fyra tvåfärgade balansoljor eller en tvåfärgad balansolja.

Om du vill beställa eller veta mer om Aura-Soma läsning eller produkter så jag hjälper dig att få det du behöver just nu, kontakta mig via telefon eller skicka sms till 070 553 5800

Välkommen

Se,Pomander-Quintessenser - Ärkeängel-sprayer

AuraSoma - Vicky Walls historia