Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Balansolja 26 Orange/Orange, Räddningsolja

Tema: Få ihop bitarna igen

Orange är en varm, livgivande färg som är upplyftande, ger glädje, entusiasm och spontanitet. Väljs ofta av sociala utåtriktade personer. Oljan absorberar chock/trauma, tidigare eller aktuell och renar auran. 

Ger oss mod och hjälper oss förstå de bakomliggande orsakerna till starka känslor. Hjälper oss att släppa det förgångna och planera för dagen och framtiden för att lindra chock, förlösa ilska, rädslor och komma över svårigheter med relationer och förhållanden.

Specialitet: Tillhör Aura-Soma chakraset. Relaterar till navelchakrat och är en av de mest populära oljorna i AuraSoma samlingen

Appliceras: Den här oljan appliceras på ett speciellt sätt, runt hela navelområdet, sedan från den vänstra örsnibben till den vänstra axeln i ett smalt band nedåt. Därefter fortsätter man vid vänster armhåla ända ner till vänster fotknöl. Om man har problem med sköldkörteln appliceras oljan runt hals och nacke. Hjälper till att återställa den eteriska energikroppen.

Affirmation: Det enda som är konstant i livet är förändring

Vid spända muskler kan man massera på det aktuella stället samt smörja oljan runt hela navelområdet, den kan också användas vid nervositet och depression.

Fysiskt: Kroppsdelar som samverkar med navelchakrat: Mag- och tarmområdet, bäcken, testiklar, livmoder och äggstockar, bukspottskörteln, njurar, tarmbesvär.

Pris 50 ml, 395 kr + frakt

Aurasoma Färghealing Terapi

 

Kontakt,

Britt Wikström

070 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net