Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Balansolja 26 orange - Räddningsolja

Orange är en varm, livgivande färg som skapar glädje, entusiasm och spontanitet.

Oljan väljs ofta av sociala utåtriktade personer. denna balansolja absorberar chock, traumam tidigare eller aktuell och renar auran. 

Den ger oss mod och hjälper oss förstå de bakomliggande orsakerna till starka känslor den hjälper oss att släppa det förgångna och planera för dagen och framtiden, förlöser ilska, rädslor och problem att komma över svårigheter med relationer och förhållanden.

Appliceras: Den här oljan appliceras på ett speciellt sätt, runt hela navelområdet och därefter appliceras den från vänstra örsnibben till den vänstra axeln i ett smalt band nedåt. Därefter fortsätter man vidare till vänster armhåla ända ner till vänster fotknöl.

Om man har problem med sköldkörteln appliceras oljan runt hals och nacke. Hjälper till att återställa den eteriska energikroppen.

Specialitet: Tillhör Aura-Soma chakraset. Relaterar till navelchakrat och är en av de mest populära oljorna i AuraSoma samlingen

Affirmation: Det enda som är konstant i livet är förändring

Vid spända muskler kan man massera på det aktuella stället samt smörja oljan runt hela navelområdet, den kan också användas vid nervositet och depression.

Fysiskt: Kroppsdelar som samverkar med navelchakrat: Mag- och tarmområdet, bäcken, testiklar, livmoder och äggstockar, bukspottskörteln, njurar, tarmbesvär.

Pris 50 ml, 395 kr ev. frakt tillkommer

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)