Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Andlig Färgterapi

Hur denna fantastiska färgterapi kan hjälpa dig.

Aura-Soma är en naturlig helande terapi för andlig och personlig utveckling bestående av ljus, färg, ört och kristallenergi en unik produkt som kombinerar gåvorna från moder jord där nyckeln till helande är medvetenhet och självkännedom.

Färger väcker minnen i vår kropp och har en fantastisk förmåga att göra oss medvetna om de djupare skikten inom oss själva vilket kan hjälpa oss att bli mer medvetna om hur våra känslor och våra tankar påverkar oss.

Balansoljorna är hjärtat i Aura-Soma

De tvåfärgade flaskorna är fyllda med den energi som finns i färger, örtextrakt, essentiella oljor, ädelstenar och kristaller, de finns nu i över 117 olika färgkombinationer. 

Fysiskt verkar balans- oljorna genom våra chakran och om något chakra är försvagat eller stressat kan det påverka  vår kropp fysiskt, känslomässigt och mentalt men även de organ muskler och körtlar som styrs av chakrat, genom att smörja in oljan på din hud i ett band runt det chakra /center som behöver stöd sker en balansering av kroppen som frigör spänningar och helar inte bara vår fysiska kropp utan också djupt andligt, känslomässigt och mentalt.

Produkterna består av organiska och biodynamiska ingredienser av högsta kvalitet från växter, örter, kristallenergi och vatten från den heliga källan i Glastonbury i England (Chalice Well).

Aura-Soma kombinerar gammal kunskap om aromaterapi och örtmedicin med ett speciellt synsätt på färger och kunskaper om auran, många urgamla civilisationer förstod hur färg och ljus påverkade vårt välmående

För rådgivning elller frågor ring 070 553 5800 eller skicka mail till [javascript protected email address]

Aura-Soma stödjer andra terapier av naurligt helande.

Varmt välkommen.

se/aurasoma-historia 

Aura-Somas 3 huvudprodukter

Balansoljor

aurasoma-.se/quintessenserer 

se aurasoma/pomander