Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Ljus och kärlek

AuraSoma färghealing är en mycket speciell metod för balansering av våra liv och vår aura. 

Färger väcker minnen i vår kropp och har en fantastisk förmåga att göra oss medvetna om de djupare skikten inom oss själva vilket kan hjälpa oss att bli mer medvetna om hur våra känslor och tankar påverkar oss. 

De tvåfärgade balansoljorna är hjärtat i Aura-Soma och innehåller den energi som finns i färger, örtextrakt, essentiella oljor, ädelstenar och kristallern en naturlig produkt som kombinerar gåvorna från moder jord, de finns nu i över hundra olika färg kombinationer där varje olja relaterar till ett eller flera chakran.

Fysiskt verkar balans- oljorna genom våra chakran och om våra chakran är försvagade eller i obalans kan det påverka vår kropp fysiskt, känslomässigt och mentalt men även de organ muskler och körtlar som styrs av chakrat.

Genom att smörja in balansoljan på din hud i ett band runt det chakra /center som behöver stöd sker en balansering av kroppen som frigör spänningar och helar inte bara vår fysiska kropp utan också djupt andligt, känslomässigt och mentalt.

Produkterna består av organiska och biodynamiska ingredienser av högsta kvalitet från växter, örter, kristallenergi och vatten från den heliga källan i Glastonbury i England (Chalice Well).

Aura-Soma kombinerar gammal kunskap om aromaterapi och örtmedicin med ett speciellt synsätt på färger och kunskaper om auran, många urgamla civilisationer förstod hur färg och ljus påverkade vårt välmående

För rådgivning eller frågor ring 070 553 5800 eller skicka mail till [javascript protected email address]

Aura-Soma stödjer även andra terapier av naurligt helande.

Varmt välkommen.

se/aurasoma-historia  

aurasoma/quintessenserer 

aurasoma/pomander 

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)