Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Aura-Soma - Färghealing - Terapi

Aura-Soma är en naturlig helande terapi för andlig och personlig utveckling bestående av ljus, färg, ört och kristallenergi en unik produkt som kombinerar gåvorna från moder jord där nyckeln till helande är medvetenhet.

Produkterna består av organiska och biodynamiska ingredienser av högsta kvalitet från växter, örter, kristallenergi och vatten från den heliga källan i Glastonbury i England (Chalice Well).

En Aura-Soma konsultation är en dialog för att  öka din medvetenhet och stärka din egen självkännedom genom de färger som du väljer.

Balansflaskorna är kärnan i Aura-Soma systemet där själva essensen i Aura-Somas budskap är de färger som tilltalar dig visar din personlighet, dina gåvor, utmaningar och nuvarande situation. 

Färger väcker minnen i vår kropp och har en fantastisk förmåga att göra oss medvetna om de djupare skikten inom oss själva vilket kan hjälpa oss att bli mer medvetna om våra känslor och våra tankar, metoden har en starkt befriande effekt som lösgör spänningar och helar, inte bara vår fysiska kropp utan också djupt andligt, känslomässigt och mentalt.

Fysiskt verkar oljorna genom våra chakran och om något chakra är försvagat eller stressat kan det påverka fysiskt, känslomässigt och mentalt men även de organ muskler och körtlar som styrs av chakrat, auran är uppbyggd med sju stora chakran där varje chakra relaterar till en färg. Vi återställer balansen och en hälsosam rytm när vi tillför chakrat just den färg, ört och kristallvibration som saknas. se/chakran

Aura-Soma kombinerar gammal kunskap om aromaterapi och örtmedicin med ett speciellt synsätt på färger och kunskaper om auran, många urgamla civilisationer förstod hur färg och ljus påverkade vårt välmående

För rådgivning ring 070 553 5800 eller skicka mail till harmoni.halsa@bredband.net 

Varmt välkommen!

se/aurasoma-historia 

aurasoma-.se/quintessenserer 

se aurasoma/pomander 

Ärkeängeloi spray 

 

 

 

 

 

 

Kontakt,

Britt Wikström

070 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net