Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Vicky Wall

Aurasoma har funnits sedan 1984 och skapades av Vicky Wall från England som levde mellan1918 - 1991. Från tidig barndom kunde hon se färgerna i människans aura och fick under hela sitt liv träning i att använda sin förmåga att hela. Sina kunskaper om örtmedicin fick hon från sin far och hon arbetade som naturapotekare tills hon blev blind i mitten av 70-talet.

Trots sin tidiga pensionering började hon skapa oljor i olika färger genom att blanda örter, essenser och naturfärger, en natt fick hon  genom sitt högre jag vägledning att blanda en viss färgkomination och Vickys livsverk – Aura-Soma – var fött och växer snabbt över hela världen vidare allt eftersom mänskligheten utvecklas.

De vackra balansoljorna och andra färgessenser alla gjorda av naturliga örter och färger visade sig ha helande förmågor. Vicky Wall kombinerar kunskap om aromaterapi och örtmedicin med ett speciellt synsätt på färger och kunskaper om auran.

Färgterapi är en av de äldsta terapiformerna som sträcker sig tillbaka i medeltiden och som har återkommit i ny form för den nya tidsåldern.

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)