Aura Soma Balansoljor

AuraSoma är en mycket speciell metod för balansering av våra liv och våra auror. Metoden har en starkt befriande effekt som lösgör spänningar och helar, inte bara vår fysiska kropp utan också känslomässigt, mentalt och även djupt själsligt

Vi har sju chakran belägna strax innanför ryggraden som löper från hjässan ner till ryggslutet där energierna i chakrana bör vara i balans, öppna och i harmoni med vår kropp, sinne och själ

Varje chakra styr över ett specifikt område av kroppen där varje charka är ständigt i rörelse och vibrerar till en speciell våglängd av färg. Du återställer balansen och en hälsosam rytm när du tillför chakrat just den färg, ört och kristallvibration som saknas, på så sätt hjälper vi till att sätta igång de helande processerna i kroppen.

Aura-Soma är en unik produkt som kombinerar gåvorna från naturen på ett holistiskt sätt. Balansoljorna är hjärtat i AuraSoma och finns nu i 116 strålande färg- kombinationer. 

De tvåfärgade balansoljorna är fyllda med levande energi, den energi som finns i färger, örtextrakt, essentiella oljor, ädelstenar och kristaller.

Aura-Soma kan hjälpa  att älska dig själv. Den största kraft vi äger är kärleken och om vi förstår hur vi ska acceptera och älska oss själva, innan vi kan acceptera och älska andra, kan vi se stora förändringar i våra liv.

AuraSoma färghealing terapi stödjer även andra terapier, te.x. olika kroppsbehandlingar - och andra former av naturligt healande 

KONSULTATION

En Konsultation börjar med att du väljer ut 4 flaskor som du känner dig mest dragen till. Valet av flaskor styrs av din intuition och tolkas sedan av terapeuten. I valet av färger synliggör du din egen bild av dig själv och din egen situation. Tolkningen kommer att öka din förståelse för dina möjligheter och vilka egenskaper som finns inom dig, din personlighet, din nuvarande situation och dina svårigheter.

Smörj in oljan på din hud i ett band runt de chakran som färgern indikerarar. Oljan absorveras av huden och energierna genomströmmar och ger näring till hela dig.