Balansoljor

       

KONSULTATION

En Konsultation börjar med att du väljer ut 4 flaskor som du känner dig mest dragen till. Valet av flaskor styrs av din intuition och tolkas sedan av terapeuten. I valet av färger synliggör du din egen bild av dig själv och din egen situation. Tolkningen kommer att öka din förståelse för dina möjligheter och vilka egenskaper som finns inom dig, din personlighet, din nuvarande situation och dina svårigheter.

Efter konsultationen och i samråd med din terapeut kommer ni tillsammans välja ut den tvåfärgade balansoljan och vilka övriga produkter, (pomander, quintessens, färgessens), som kan hjälpa och stödja dig i processen.

AuraSoma är en mycket speciell metod för balansering av våra liv och våra auror. Metoden har en starkt befriande effekt som lösgör spänningar och helar, inte bara vår fysiska kropp utan också känslomässigt, mentalt och även djupt själsligt. Du återställer balansen och en hälsosam rytm när du tillför den färg, ört och kristallvibration som saknas, på så sätt hjälper vi till att sätta igång de helande processerna i kroppen.

Aura-Soma är en unik produkt som kombinerar gåvorna från naturen på ett holistiskt sätt. Balansoljorna är hjärtat i AuraSoma och finns nu i 116 strålande färg- kombinationer. 

De tvåfärgade balansoljorna är fyllda med den energi som finns i färger, örtextrakt, essentiella oljor, ädelstenar och kristaller.

AuraSoma färghealing terapi stödjer även andra terapier, te.x. olika kroppsbehandlingar - och andra former av naturligt healande 

ANVÄNDNING

Smörj in oljan på din hud i ett band runt de chakran som färgern indikerarar. Oljan absorveras av huden och energierna genomströmmar och ger näring till hela dig.

 

Aktuella kurser 

Regndropps-massage

 

Britt Wikström

Regnvägen 20, 976 32 Luleå

Tel. 070 - 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net