Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Balansoljor

       

Aura-Soma är ett system baserat på färger, örter och kristallenergi, de finns i olika färgkombinationer, en fullständigt unik produkt som kombinerar gåvorna från naturen på ett holistiskt sätt i enlighet med vibration, frekvens och vågrörelse. Dessa tvåfärgade vackra balansoljor reflekterar din själ genom färgernas språk.

Färger väcker minnen i vår kropp och har en fantastisk förmåga att göra oss medvetna om de djupare skikten inom oss själva. Kunskapen att hela med mineraler och växter är mycket gammal och bygger på visdomen att det vi behöver för vårt välbefinnande finns i naturen.

 

Välkommen på en konsultation

Låt färgerna få berätta vem du är och vilka gåvor, talanger och utmaningar som du har.

Under en konsultation väljer du fyra av de 116 tvåfärgade flaskorna, dina val av flaskor speglar ditt behov. De visar även på dina inneboende kvalliteér samt de gåvor du har inom dig. Genom att tillföra ljus och färger återställs balansen i vår kropp och aura.

Genom att välja 4 balansoljor så hittar du djupare nivåer inom dig och utifrån ditt val så tolkar jag dina flaskor. Flaskorna har även en nummerologisk betydelse. Aura-Soma ger dig kraft att fatta dina egna beslut. Ingen kan veta bättre än du,vad som är bäst för dig. Du väljer de flaskor som tilltalar dig mest och genom färgerna blir din historia belyst. Du får också hjälp med att välja vilken balansolja som det är lämpligast att börja arbeta med.

           

Historia 

Aurasoma har funnits sedan 1984 och skapades av Vicky Wall från England som levde mellan1918 - 1991. Från tidig barndom kunde hon se färgerna i människans aura och fick under hela sitt liv träning i att använda sin förmåga att hela. Sina kunskaper om örtmedicin fick hon från sin far och hon arbetade som naturapotekare tills hon blev blind i mitten av 70-talet.

För över 30 år sedan fick hon genom sitt högre jag, vägledning att skapa oljor i olika färger. Dessa vackra balansoljor och andra essenser alla gjorda av naturliga örter och färger visade sig ha helande förmågor. Vickys livsverk – Aura-Soma – var fött och växer snabbt över hela världen vidare allt eftersom mänskligheten utvecklas.

Aura-Soma kombinerar kunskap om aromaterapi och örtmedicin med ett speciellt synsätt på färger och kunskaper om auran

Du kan köpa alla oljor, pomandrar, quintessenser och rumssprayer hos mig. Maila eller skicka sms till 070 553 5800 så berättar jag mer. 

Kontakt,

Britt Wikström

070 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net