AuraSoma Färghealing

AuraSoma balansolja71 | ROSA/KLAR - Juvelen i lotusblomman

Tema: Självacceptans.                

Den rosa färgen visar att man känner kärlek omsorg och värme för andra människor, den skapar harmoni och en känsla av att vara omhändertagen, mildrar aggressioner och stimulerar självacceptans både för sig själv och andra. 

Den klara färgen visar att man behöver komma över känslan av att vara oälskad och man kan ha svårt att ta hand om sig själv och sina  egna behov av självacceptans och kärlek, färgen ger klarhet och ljus till olika situationer. Hjälper oss se vårt inre ljus. Förlöser tårar och sorg.

På emotionell nivå stödjer balansolja 71 oss att se inom oss själva på ett djupare plan och hantera det man finner där, på ett kärleksfullt, icke-dömande sätt. Frigör känslomässiga irritationer, särskilt de som är relaterade till känslan av att inte känna tillhörighet och att vara älskad för den man är.

Det övre skiktet (rosa) i flaskan visar vår personlighet, det undre skiktet (klar) visar det omedvetna, det som  behöver förändras som kan vara svårt att se och ändra på.

Plats på kroppen, Baschakrat.

Appliceras: runt baschakrat, dessutom kan en droppe appliceras på ryggkotorna och på toppen av huvudet.

Särdrag: Denna kombination kan medföra inkarnationer i kontakt med Essenerna

Den kan hjälpa till vid kraniosacral terapi.

AuraSomas balansoljor och färgessenser är en mycket speciell metod för balansering av våra liv och vår aura. Metoden har en starkt befriande effekt som lösgör spänningar och helar, inte bara vår fysiska kropp utan också känslomässigt, mentalt och även djupt själsligt.