Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Aura-Soma balansolja-71

Juvelen i lotusblomman

Tema: Självacceptans.                

Den rosa färgen visar att man känner kärlek omsorg och värme för andra människor, den skapar harmoni och en känsla av att vara omhändertagener och stimulerar självacceptans både för sig själv och andra. 

Den klara färgen visar att man behöver komma över känslan av att känna sig oälskad, färgen ger klarhet och ljus till olika situationer. Hjälper oss se vårt inre ljus. Förlöser tårar och sorg.

På emotionell nivå stödjer balansolja 71 oss att se inom oss själva på ett djupare plan,det som kan vara svårt att se och ändra på. Den hälper oss att hantera det man finner där, på ett kärleksfullt, icke-dömande sätt. Frigör känslomässiga irritationer, särskilt de som är relaterade till känslan av att inte känna tillhörighet och att vara älskad för den man är.

Oljan appliceras: runt baschakrat, dessutom kan en droppe appliceras på ryggkotorna och på toppen av huvudet.

Den kan hjälpa till vid kraniosacral terapi.

AuraSomas balansoljor och färgessenser är en mycket speciell metod för balansering av våra liv och vår aura. Metoden har en starkt befriande effekt som lösgör spänningar och helar, inte bara vår fysiska kropp utan också känslomässigt, mentalt och även djupt själsligt.