Young Living essential oils

Bergamott (Citrus bergamia) eterisk olja har den friska, söta citrusdoften som många är bekanta med från tesorten Earl Grey. 

Studier tyder på att bergamott hjälper till att hålla huden fräsch och ungdomlig den har länge använts för fet hud och problemhy och är också en av de viktigaste ingredienserna för tillverkning av parfymer på grund av dess förmåga att balansera aromblandningen och harmonisera alla essenser och därigenom förbättra doften. Denna egenskap är anledningen till dess omfattande användning i kosmetika och hudvårdsprodukter, såsom skönhetsmedel, krämer, lotioner, tvål, schampo och rengöringsmedel.

Använd Bergamott i stället för parfym eller tillsätt oljan i lotioner, krämer schampo, och rengöringsmedel 

Bergamott-oljans uppfriskande arom och som desinfektionsmedel eliminerar kroppslukt och är mycket effektiv som deodorant. Citrusdofter är mycket kraftfulla och kan eliminera många andra lukter därför är den populär att använda i doftspridare eller som rumsspray

Varning: Citrusoljor bör inte appliceras på hud som kommer att utsättas för direkt solljus eller ultraviolett ljus inom 72 timmar.

Innehåller 15 ml

 

Aktuellt/Regndroppskurs

Kontakt, Britt Wikström

Regnvägen 20 976 32 Luleå 

070 - 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net

 

AuraSoma  Färgessenser

 

Om eteriska oljor