KURS - WORKSHOP

 

Stort tack till all er som har medverkat & spridit värme och inspiration under höstens kurser.

Datum: Lördag 10 februari, 2018 kl.10.00 - 18.00 

Adress: Köpmangatan 28, 972 33 Luleå

Vill du lära känna ditt energisystem och få förståelse för det som når långt utanför din fysiska kropp. Vill du upptäcka din inre kraft, vill du känna mer glädje, kärlek och inspiration i ditt liv. Är du intresserad av din egen utveckling och alternativ hälsa? Då är denna kurs något för dig

Vad händer under dagen

  • Kunskap om Chakrasystemet och Auran

Auran är det energifält som omger vår fysiska, emotionella, mentala och andliga kropp och där livsenergin flödar i olika banor genom kroppen det vi kallar Prana eller Chi. Även våra tankar våra känslor och våra celler består av vibrerande livsenergi och genom att lära känna ditt energisystem kan du få en större förståelse för dina inre behov.

Chakrana som är i ständig rörelse är en del av vårt energisystem och de reglerar flödet av den universella livskraften in till och igenom våra kroppar de påverkar olika kroppsfunktioner och samspelar i högsta grad med vår personlighet där varje chakra skapar sina egna mönster som påverkar vårt fysiska, emotionella, mentala och andliga välbefinnande. Ett väl fungerande och balanserat chakra ökar vår självkännedom, vår kärlek till oss själva och hjälper oss att förstå och tolka kroppens signaler. 

Vårt mest intuitiva redskap är vår kropp - förstår du dess språk?

  • Energiövningar

Du får genom praktiska övningar lära dig att känna in subtila energier i kroppen och auran. Övningarna syftar till att lära känna energiflödet i kroppen, stilla sinnet, minska stress i kroppen och stärka din intuition. Under dagen bl.a. Aura healing & färgessenser, doftterapi med eteriska oljor, gör det själv-healing och tankens kraft. Övningar som du själv kan tillämpa efter kursen.

  • Meditation

Meditation betyder närvarande, det är en koncentrerad djup avslappning som Du når genom att vända dig inåt. När vi mediterar utvecklar vi vår andlighet genom att vi lär känna oss själva på ett djupare plan, vi stärker vårt undermedvetna som har en koppling till vår grundtrygghet, inre styrka och till vårt jag och vår vilja. Under dagen bl.a Chakra healing en guidad änglameditation.

För mer information och bokning: Britt Wikström 070-553 5800 eller maila harmoni.halsa@bredband.net 

Inför kursen (frivilligt) Scanning av energinivå/balans i Auran & Chakrana med hälsoverktyget Crownscopy.

Pris: 750 kr inkl. moms för privatpersoner, företagare exkl. moms, i priset ingår kursmaterial f.m. och e.m. fika samt scanning av Aura/chakran.

Betalning kan ske med faktura, kontant eller swish.

Anmälan senast den 6/11, begränsat antal platser.  Uthyrningsrum finns på adressen, 2 bäddar 150 kr per bädd.

www.harmoni-h.se/chakran-energicenter

Varmt välkommen