Hälsoverktyg - Crownscopi

 

I en analys scannas fingertopparna på höger och vänster hand, resultatet utvärderas med hjälp av Crownscopi genom visuell avläsning och utvärdering av energinivå i kroppens olika system. Resultatet av analysen ger en fullständig information av hela kroppens fysiologiska och energetiska status som helhet och varje organ för sig, att ha rätt fördelning av energi i kroppen är en förutsättning för välmåendet.

Värden som framkommer vid mätning med Crownscopi är:

Energinivå/balans i auran

Energinivå /balans i chakrana

Hjärnans energi: hypofis, epifis, hypotallamus.

Energi fördelning i bl.a.

Matsmältningssystemet

Muskuloskeletal system,

Nervsystem,

Andningsvägar

Adaptation (kroppens anpassningsmekanismer, inre stress)

Crownscopi kan även visa hur olika kosttillskott, oljor, stenar, kristaller eller andra föremål påverkar dig, varje föremål har sin energi och kan påverka människor på olika sätt.

Crownskopi är en bioelektrografisk metod som baseras på Kirilian effekten och Mandel-Voll metoden. Crownskopi består av instrumentet Crownscopi och specialutvecklade datorprogram.

Metoden används inom medicin och folkhälsa (idrott och alternativmedicin, healing, kosmetologi, SPA, wellness-industrin och inom psykologin).

Ledande vetenskapliga och medicinska institutioner i bl.a. Ryssland, USA, Mexiko, Malaysia, Colombia, Venezuela, Israel, Tyskland, Grekland och Spanien använder metoden i olika studier. 

https://mr-ab.se/produkter/crownskopi/

Välkommen

Pris Scanning 250 kr

 

Aktuellt/kurser

Kontakt

Britt Wikström 070 - 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net

 

AuraSoma balansoljor/färgessenser

Youngliving eteriska oljor & övriga produkter

Om eteriska oljor

Populära eteriska oljor