Hälsoanalys med Crownscopi hälsoverktyg

 

Crownscopi – nya möjligheter att utvärdera hälsan och effekter av behandlingar.

I en hälsoanalys utvärderas resultatet med hjälp av Crownscopi genom visuell avläsning och utvärdering av kroppens energinivå, resultatet av analysen ger en fullständig information av hela kroppens fysiologiska och energetiska status som helhet och för varje organ för sig, att ha rätt fördelning av energi i kroppen är en förutsättning för vällmåendet.

Scanning ½ timme 250 kr.

Värden som framkommer vid mätning med Crownscopi:

Energitillstånd i:

Auran, symmetri & mängd.

Energicentrum/chakran

Hjärnans energi: hypofis, epifis, hypotallamus.

Energi fördelning i bl.a.

Matsmältningssystemet

Muskuloskeletal system,

Nervsystem,

Andningsvägar

Adaptation (kroppens anpassningsmekanismer, inre stress)

Crownscopi kan även visa hur olika kosttillskott, oljor, stenar, kristaller eller andra föremål påverkar dig, varje föremål har sin energi och kan påverka människor på olika sätt.

Crownskopi är en bioelektrografisk metod som baseras på Kirilian effekten och Mandel-Voll metoden. Crownskopi består av instrumentet Crownscopi och specialutvecklade datorprogram.

Metoden används inom medicin och folkhälsa (idrott och alternativmedicin, healing, kosmetologi, SPA, wellness-industrin och inom psykologin).

Ledande vetenskapliga och medicinska institutioner i bl.a. Ryssland, USA, Mexiko, Malaysia, Colombia, Venezuela, Israel, Tyskland, Grekland och Spanien använder metoden i olika studier. 

Mer om Crownskopi se: http://mr-ab.se/produkter/crownskopi/