Young Living Essential Oils

De här blandningarna av eteriska oljor har komponerats för att hjälpa till att frigöra och lösa upp negativa känslor och främja en upplevelse av hopp, mod och glädje. Oljornas molekyler passerar direkt till den känslomässiga hjärnan och kan hjälpa oss att få kontakt med de frågor som vi sedan länge har glömt.

VALOR II/Mod

Valor innehåller eteriska oljor från, ylang ylang, rosewood , northern lights black spruce, german kamomill, idaho blue spruce, frankincence, vetiver, cistus, cassia och davana i en bas av fraktionerad kokosnötolja

Harmony/Harmoni

Harmony är en blandning av eteriska oljor som befrämjar fysisk och känslomässigt välbefinnande genom att skapa balans och harmoni i kroppens energi-centra och frigöra blockeringar i dess energiflöden. De lugnande balanserande, och upplyftande eteriska oljorna i den här blandningen gör oss öppna för nya möjligheter och bidrar till en känsla av allmänt välbefinnande samtidigt som de bidrar till att lindra stress, och frigör negativa energier.

Forgivness/Förlåtelse

Forgivness är en upplyftande kombination av oljor som hjälper oss att släppa sårade och negativa känslor och förolämpningar. Bidrar också till att släppa tidigare negativa minnen samt känslomässiga hinder för att uppnå ett högre medvetande och främja viljan att gå framåt, för att förlåta och släppa det som varit. 

Inner Child/Insikt 

Inner Child hjälper dig att få kontakt med ditt sanna jag, som du kan ha förlorat kontakten med om du som barn har blivit illa behandlad psykiskt och/eller fysiskt. Denna doft hjälper till att stimulera och ta fram glömda minnen, samtidigt som den hjälper dig att uppleva din inre styrka och identitet, vilket är nödvändiga steg för att uppnå känslomässig balans.

Present Time/Lev i nuet 

Det är en doft som förstärker känslan av att vara här och nu. Sjukdomar utvecklas när vi lever i det förflutna och med beklaganden. Att vara i nuet och att kunna se framåt med ett öppet sinne för nya möjligheter, är nyckeln till att utvecklas och gå framåt. 

Release/Frigörande

Release hjälper till och gör det lättare att frigöra ilska, trauma och minnen lagrade i levern, och för att skapa emotionellt välbefinnande som främjar harmoni och balans i sinnet. Letting go av negativa känslor och frustration främjar den personliga utvecklingen på ett positivt sätt.