Eteriska feelings oljor

De här blandningarna av eteriska oljor har komponerats för att hjälpa till att frigöra och lösa upp negativa känslor och ge oss nytt  hopp, mod och glädje.

Oljornas molekyler och doften passerar direkt till vårt känslocentrum det "limbiska systemet i hjärnan"och hormonbalansen, vilket är en av anledningarna till att oljor även kan balansera det känslomässiga området vilket kan hjälpa oss att få kontakt med de frågor som vi sedan länge har glömt.

VALOR II/Mod

Valor hjälper till att balansera sympatiska, parasympatiska och det centrala nervsystemet och skapar en känsla av avslappning och egenmakt

Valor innehåller eteriska oljor från, ylang ylang, rosewood , northern lights black spruce, german kamomill, idaho blue spruce, frankincence, vetiver, cistus, cassia och davana i en bas av fraktionerad kokosnötolja

Harmony/Harmoni

Harmony är en blandning av eteriska oljor som främjar fysisk och känslomässigt välbefinnande genom att skapa balans och harmoni i kroppens energifält, chakrana samt meridianer och akupukturpunkter. De lugnande balanserande och upplyftande oljorna i den här blandningen gör oss öppna för nya möjligheter och bidrar till en känsla av allmänt välbefinnande samtidigt som de bidrar till att lindra stress, och frigör negativa energier.

Forgivness/Förlåtelse

Forgivness är en upplyftande kombination av oljor som hjälper oss att släppa sårade och negativa känslor och förolämpningar. Bidrar också till att släppa tidigare negativa minnen samt känslomässiga hinder för att uppnå ett högre medvetande och stärka viljan att gå framåt och förlåta och släppa det som varit. 

Inner Child/Insikt 

Inner Child hjälper dig att få kontakt med ditt sanna jag, som du kan ha förlorat kontakten med om du som barn har blivit illa behandlad psykiskt och/eller fysiskt. Denna doft hjälper till att stimulera och ta fram glömda minnen, samtidigt som den hjälper dig att uppleva din inre styrka och identitet, vilket är nödvändiga steg för att uppnå känslomässig balans.

Present Time/Lev i nuet 

Det är en doft som förstärker känslan av att vara här och nu. Sjukdomar utvecklas när vi lever i det förflutna och med beklaganden. Att vara i nuet och att kunna se framåt med ett öppet sinne för nya möjligheter, är nyckeln till att utvecklas och gå framåt. 

Release/Frigörande

Release hjälper till och gör det lättare att frigöra ilska, trauma och minnen lagrade i levern från det förflutna, i stället för att gå tillbaka till det som varit, när vi släpper negativa känslor och frustration stärker den vår personliga utveckling på ett positivt sätt och skapar emotionellt välbefinnande som främjar harmoni och balans i sinnet.