Young Living Essential Oils

 

7 noggrant utvalda eteriska blandoljor som är särskilt användbara för att stärka luftvägarna - allergier, hosta, förkylning, magbesvär - kramper, diarré, förstoppning, matförgiftning och vid skärsår, sår, insektsbett, öronvärk, öronproblem vid flygning, och mycket mer.

Di-Gize, är ett kosttillskott som ger värdefull hjälp för mag-problem och bidrar därmed till ett hälsosamt matsmältningssystem. Förbättrar matsmältnings-rubbningar inklusive matsmältnings-besvär. halsbränna, gaser, uppblåsthet, bekämpar candida och parasitinfektioner.

Om din matsmältning fungerar dåligt smörj några droppar försiktigt på magen för att frigöra känslor som largras i magen

Endo-Flex, kan hjälpa oss att bibehålla vår vitalitet med en patentskyddad blandning av eteriska oljor som stöder det endokrina systemet. Förstärker ämnesomsättningen, livskraften och skapar hormonell balans. 

Smörj några droppar Endoflex över njurarna för att släppa taget om rädslor 

JuvaFlex, är en kombination av oljor som har studerats för deras stödjande effekter på lever, mag och lymfsystemet. Stödjer levern och avgiftning av lymfsystemet. Juva Flex hjälper till att bryta beroende/missbruk av kaffe, alkohol

Namnet ** Thieves, som betyder tjuvar ** har en intressant historia

Denna blandning av oljor är baserat på en formel som påstås hjälpa tjuvar från att smittas av böldpest när de rånande döda och döende. Eftersom pesten var så smittsam ville ingen ta i de smittade eller bära bort och begrava dem som dött. Några av tjuvarna greps och arresterades och blev av kungen dömda till döden om de inte berättade vad som gjorde att de inte blev smittade. De hade smort in sig med en örttinktur av kryddnejlika, kanel, citron, eukalyptus och rosmarin

Vetenskaplig undersökning

Thieves ** har testats vid Weber State University 1997 för sina starka antimikrobiska egenskaper. Oljan från kanelträdets bark har testats och jämförts med antibiotika och penicillin för att utvärdera hur effektiv den är mot bakterierna Escherichia coli och Staphylococcus aureus. Utvärderingen av denna undersökning visade att effekterna från kanelbarks oljan kunde jämföras med antibiotika och penicillin för bekämpning av dessa två bakterier.

Thieves kan användas med liknande resultat. Under förkylnings- och influensaperioder kan man stryka oljan på fotsulorna (även på sina barns fotsulor) utan att behöva blanda ut den med vegetabilisk olja.

Att göra detta innan man går till arbetet eller skickar iväg barnen till skolan kan hjälpa till att stärka immunförsvaret och minska risken att bli smittad av olika bakterier som kan finnas i omgivningen. Man kan också använda oljan i en doftspridare när man kommer hem efter arbete och skola för att skapa en ogynnsam miljö för eventuella bakterier som man har plockat upp under dagen.

Innehåller oljor av:

Kryddnejlika, har använts sedan urminnes tider av Healers att hjälpa kroppen att bekämpa infektioner. Det är en av de mest antimikrobiella och antiseptiska av alla eteriska oljor. Den är svampdödande, virusdödande och infektionshämmande.

Citron, innehåller egenskaper som förstärker immunitet och främjar cirkulationen och lymfsystemets funktion.

Kanelbark, nämns i hela Bibeln och är värdefull för att hjälpa kroppen att bekämpa infektioner.

Eucalyptus Radiata, var en värdefull ingrediens i folkmedicinen; den är bra för att stödja andnings och sinussystem.

Rosemary, brändes som rökelse för att skydda mot infektion av kulturer under många århundraden. Denna ört stödjer immunförsvar och förbättrar mental klarhet.

Användning:

Blanda med en matsked vatten, gurgla och svälj mot sårig hals. Applicera på bröstet och halsen för att motverka bronkit. Sätt en droppe på din tumme och pressa mot gommen för att  motverka huvudvärk.  Applicera direkt under fotsulorna för att motverka förkylning och influensa. Andas in oljan från en doftspridare - när du har lunginflammation Blanda några droppar i honung eller agave för att lindra hosta. Inandas och applicera för att minska huvudvärk från bihåleinflammation. 

Bär med dig en flaska varje gång du flyger för att skydda dig från bakterier.

Melrose, denna blandning har antiseptiska egenskaper när den används lokalt vid rengöring av skärsår, skrubbsår, brännskador, utslag och blåmärken. Den hjälper till att förhindra tillväxt av bakterier, svamp eller infektion. Melrose är mycket kraftfull i återbildandet av skadad vävnad och hjälper till att bekämpa infektioner och svampangrepp. Tar bort dåligt lukt när den sprids i rummet.

 Applicera Melrose på Solar plexus (övre magtrakten) för att minska mental trötthet

Raven, Behandlar luftvägssjukdomar och infektioner som tuberkulos, influensa och lunginflammation, är antiseptisk och hämmar tillväxt av virus. Innehåller Ravensara – en kraftfull anti-virus olja, känd hos folket i Madagaskar som en helande olja. Sommarmyggor kan bära på West Nile virus (en virussjukdom som sprids via myggor) och vem vet vad mer? Använd dagligen på undersidan av fötterna.

Smörj några droppar Raven på bröstet för att frigöra spänningar i kroppen 

R.C, Innehåller kraftfulla terapeutiska eteriska oljor som är uppfriskande när den tillämpas, särskilt på bröst och hals-området  RC är en underbar blandning att diffusa under vintern. Bra för att lindra förkylning, bronkit, halsont, bihåleinflammation, hosta och överbelastning i luftvägarna, bekämpar lunginfektion.

Dina lungor och cirkulationssystemet kan även påverkas av känslor. Sprid RC-oljan i doftspridare för att hjälpa processa negativa känslor som lagras i dessa områden.

OBS: Informationen i den här skriften är endast avsedd som utbildningsmaterial. Redovisningen har inte genomgått någon utvärdering av FDA eller Livsmedelsverket. Ovanstående produkter är inte avsedda för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Den som lider av en smittobärande sjukdom eller annan sjukdom eller skada bör konsultera läkare.

OVANSTÅENDE REKOMMENDERADE ANVÄNDNINGSOMRÅDEN GÄLLER ENBART NÄR MAN ANVÄNDER TERAPEUTISKA ETERISKA OLJOR FRÅN YOUNG LIVING.Referenser: Young, N.D., Gary D. An Introduction to Young Living Essential Oils. Ninth Edition, 2001.Essential Oils Desk Reference. Sammanställd av Essential Science Publishing, Second Edition, July 2001.