Healing - En inre resa

Healing betyder läkande genom energiöverföring och är en av våra äldsta behandlingsformer, det finns många olika sorters healing och oavsett vilken teknik som används kommer energin från samma outtömliga källa i Universum.

Den Universella energin finns i överflöd runt omkring oss och är tillgänglig för alla, som healer är jag kanalen för denna energi och använder min förmåga att nyttja den naturliga energin och föra den vidare.

Med mjuk beröring ger jag healing till hela din kropp, balanserar de 7 största chakrana/energicenter, där varje chakra har sin egen betydelse för vårt fysiska, emotionella, mentala och andliga välbefinnande. Ett väl fungerande och balanserat chakra ökar vår självkännedom, vår kärlek till oss själva och hjälper oss att förstå och tolka kroppens signaler.

Healing kan kännas på många nivåer, inte bara fysiskt och effekten kan vara djup. Tack vare denna energi -healing kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser, den hjälper kroppen att slappna av och frigör spänningar och stimulerar självläkning, som kan hjälpa dig att hitta balans i livet.