Healing

Healing, en intiutiv energibehandling som harmoniserar och balanserar kroppens olika energisystem, hjälper oss att slappna av, frigör spänningar och fungerar bra mot stress, känslomässiga och fysiska obalanser m.m. Stimulerar läkning och frigör blockeringar som skapar reaktioner i både kropp och själ då vi höjer frekvensen i våra energier

Den universella energin finns i överflöd runt omkring oss och är tillgänglig för alla, som healer är jag kanalen för denna transformerande och läkande energi och använder min förmåga att nyttja den naturliga energin och föra den vidare.

Healing kan kännas på många sätt och effekten kan vara djup. Behandlingen börjar med ett samtal där du får berätta om vad du behöver hjälp med, därefter ligger du skönt inbäddad på en massagebänk, jag förmedlar healingenergin till hela din kropp och balanserar kroppens 7 största energicenter/chakrana och auran. 

Efteråt går vi igen hur du upplevde behandlingen och jag berättar vad som framkom under healingen.

Healing betyder läkande genom energiöverföring och är en av våra äldsta behandlingsformer, det finns många olika sorters healing, oavsett vilken teknik som används kommer den rena energin av kärlek från samma outtömliga källa i Universum.