Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

AuraSoma färgessens

Orange Pomander

Framträdande eteriska oljor: mandarin, kanel

Ädelstens-energi: topas, orange kalcit, solsten, tigeröga, jaspis.

Kroppslig tillhörighet: urinvägsorganen, utsöndringsorgan.

Orange pomander neutraliserar skyddar och läker öppningar i auran orsakade av schock/trauma, den ger ett kraftfullt skydd för dem som arbetar direkt med jordens energi, det förflutna, framtiden eller vid helande av gamla sår. Pomandern är särskilt effektiv vid healing och läkning av auran.

Verksam vid klimakteriebesvär, sängvätning och mardrömmar. Ger ett starkt skydd till eteriska kroppen och hjälper att övervinna djupa rädslor.

Så här används pomander

Tag tre droppar i vänster hand, gnid händerna mot varandra och för händerna genom auran, uppifrån och ner, framför, bakom och på kroppens sidor.

Börja uppifrån och låt händerna vandra neråt samtidigt som du visualiserar den färg som den aktuella pomandern har. Föreställ dig att varje chakra och hela auran fylls av färgen. På vägen ner mot fötterna lägger du händerna över hjärtat. Till sist lägger du händerna över ansiktet och andas in djupt tre gånger.

Pris 25 ml, Pomander 325 kr 

Alla pomander finns även i spray i 100 ml glasflaskor, använd dem för att förbättra atmosfären i ett rum eller spraya lite ovanför ditt huvud.

Pris 100 ml sprayflaska 360 kr 

Kontakt,

Britt Wikström

070 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net