Färgöversikt

VIT POMANDER - Klarhet

Den renaste och mest balanserande pomandern ger skydd mot strålning från datorer, mobiltelefoner m.m. Lindrar bihålebesvär, allergi, hösnuva, blodstillande kan droppas direkt i öppna sår det svider men såret dras snabbt ihop. Renar och stärker alla chakran. Ger klarhet åt besvärliga situationer. 

Doft: Medicinsk, stimulerande

Kroppslig tillhörighet: Alla 7 chakran

ROSA POMANDER - Villkorslös kärlek

Hjälper oss att älska oss själva och att känna villkorslös kärlek för andra. Tar fram det bästa inom oss. Harmoniserar gruppenergier. Mildrar aggressioner. En av de mest allmänna pomandrarna, som alltid är rätt att använda sig av.

Doft: Blommig  och söt 

Chakra: Bas/rotchakra

Kroppslig tillhörighet: Hjärtchakra - hormonsystem - urgentialsystem - särskilt livmodern

DJUPRÖD POMANDER - Grundande och vitaliserande

Grundande och balanserande stärker baschakrat. Skyddar mot jordstrålning. Ger ny energi efter utmattning och kronisk trötthet. Skyddar mot jordstrålning  och jordar vid alla former av terapi och meditation Återställer vår inre polaritet. Denna pomander verkar också som ett afrodisiakum.

Doft: Träig, jordig, kryddig

Chakra: Bas/rot chakra

Kroppslig tillhörighet: Kroppens skelettstruktur

RÖD POMANDER - Vitaliserande och beskyddande 

Röd pomander är grundande och balanserande, det är den mest kraftfulla essensen och beskyddaren mot negativt påverkande energier. Skyddar dessutom mot olika former av energidränage i närheten av vissa människor, platser och situationer. Den är återenergigivande och ger starkt skydd mot jordens strålning och om man arbetar direkt med jordens energier och heliga platser. Denna essens är även bra om man har aggressiva känslor som måste övervinnas speciellt i samband med brist på jordning. Verkar också som ett afrodisiakum.

Doft: Fruktig, kryddig, jordig

Chakra: bas/rot chakra

Kroppslig tillhörighet: Cirkulation

KORALLFÄRGAD POMANDER - Visdomen att älska sig själv

Hjälper oss att hela såren från obesvarad kärlek. Ger oss visdom att acceptera våra sidor och styrka att älska oss själva. Ökar självrespekt och ger oss mod  att  inte kompromissar med våra  egna visioner och ideal.

Doft: Viol

Chakra: Område mellan bas chakra och sacral/navelchakra

ORANGE POMANDER - Återställer balans och stimulerar djup insikt.

Läker öppningar och sår i auran, lindrar vid chocktillstånd, ger insikter stärker och hjälper oss att handskas med traumatiska upplevelser, verksam vid sängvätning och mardrömmar. Kan hjälpa oss att frigöra energi från det förflutna

Doft: Fruktig, kyrddig, jordig

Chakra: Sacralchakra/ navelområdet

Kroppslig tillhörighet: Urinvägsorganen - utsöndringsorganen

GULD POMANDER - Din inre visdom

Frigör oss från irrationella rädslor, förbinder oss med vår inre visdom hjälper oss att bryta destruktiva mönster och ersätta dem med generositet mot oss själva och andra. Denna pomander har en stark länk till Egypten och Pyramidermas energier. 

Doft: Blommig, fruktig

Chakra: Område mellan Sacral/navel chakra och solar plexus. 

Kroppslig tillhörighet: Hud- matsmältningsystem

GUL POMANDER - Solsken  Glädje självkännedom

Hjälper mot nervositet, stress och negativa tankar, ger oss gnistan tillbaka. Ger oss självinsikt och kan även hjälpa vid vinterdepressioner. 

Doft: Fruktig, citrus

Chakra: Solar-plexus

Kroppslig tillhörighet: Nervsystem-lever-njurar-bukspottkörtel-solar plexus

OLIVGRÖN POMANDER - Hitta vår eget inre rum

Hjälper oss att förverkliga våra visioner och att stå upp för vår egen sanning. Hjälper oss att finna vår egen plats i livet. Gör det lättare att ta ansvar för våra handlingar.

Doft: Frisk, örter, skog

Chakra:Område mellan Solar plexus - hjärtchakra

Kroppslig tillhöriget: Mellangärde (diafragma - lungor

SMARAGDGRÖN POMANDER - Finna vår egen inre sanning

Ger oss vårt eget utrymme, hjälper oss att finna vårt eget centrum. Renande för terapeuter att använda mellan behandlingar. Hjälper oss att förstå orsaken till avundsjuka och svartsjuka och att handskas med den. Denna pomander är särskilt verksam när vi står inför svåra avgöranden och vägskäl i livet och behöver fatta beslut. Öppnar och lugnar luftvägarna och andningen

Doft: Medicinsk, varm, skog

Chakra: Hjärtchakra

Kroppslig tillhörighet: Hjärta -  lunga -  immunförsvar

TURKOS POMANDER - Kommunicera med hjärtat

Styrker vår kreativitet och hjälper oss att uttrycka  känslor och att lyssna på vår inre röst. Kan också vara bra när man håller föredrag och vid rampfeber. Ger inspiration till poeter, dansare, konstnärer etc.

Chakra: Ananda Khanda chakra, som ligger på höger sida av bröstet. Omfattar området mellan hjärta - hals chakra.

Doft: Söt, kryddig, frisk

Kroppslig tillhörighet: Immunsystem - andningsorganen

SAFIRBLÅ POMANDER - Inspirerad kommunikation

Hjälper oss att uttrycka en högre vilja. Gör att kommunikationen flödar genom oss så att vi uttrycker oss inspirerat. Ger kraft att sitta vid någons dödsbädd. Lindrar lidande. Denna pomander har anknytning till Österlandets mystik.

Doft: Söt, skog

Chakra: Hals

Kroppslig tillhörighet: Halsen - struphuvudet - sköldkörteln

KUNGSBLÅ POMANDER - Inre frid

Ger djup inre frid, vilket bidrar till att vår intuition och inre seende stärks. Bra vid migrän, och huvudvärk. Hjälper oss att bryta depression och tungsinthet. Utmärkt att använda vid medial träning.

Doft: Söt, skog

Chakra: 3:e ögat

Kroppslig tillhörighet: Hypofysen - tallkottsköteln - öronen

VIOLETT POMANDER - Meditation

Lugnande, balanserande och helande. Ger djup avslappning och inre ro. Hjälper oss att förstå vår egen roll (karma) i det som händer oss, vilket gör det lättare att förlåta  oss själva och våra medmänniskor.

Doft: Viol

Chakra: Kronchakra

Kroppslig tilhörighet: huvudet -  nervsystemet

DJUP MAGENTA POMANDER - Medkänsla

Hjälper oss att känna djup medkänsla både för oss själva och för andra. Ger energi efter sjukdom, och konvalescens. Denna pomander är bra att använda när man känner att man gett för mycket åt andra, och försummat sina egna behov.

Doft: Fruktig

Chakra: Område ovanför kronchakra relaterad till själsstjärnan.

Kroppslig tillhörighet: Hela kroppen

LJUS MAGENTA POMANDER- Kärlek från ovan och kärlek i det lilla

Chakra: Område ovanför kronchakra relaterad till själsstjärnan.

Hjälper oss att acceptera och älska oss själva, den hjälper oss att koppla upp till ” Love from Above” ”gudomlig kärlek” men även kärlek i det lilla. Den påminner oss om att vi kan få tillgång till kärlek från ovan och gör oss uppmärksam på hur viktiga och värdefulla de små sakerna är i livet.

LJUS KORALL POMANDER

Hjälper oss att älska de delar hos oss själva som vi har givit negativ uppärksamhet till. Den hjälper oss att acceptera oss själva och är ett stöd i helandet av djupa trauman. Tiden är nu mogen för många av oss att vända skuggor till ljus. 

Chakra: Område mellan Bas/rot -  sakrala/navel och det elektromagnetiska fältet, det första skiktet av auran som omger den fysiska kroppen.

Pris 25 ml, Pomander 325 kr, 100 ml, rumsspray 360 kr. 

Aura-Somas Pomander används för att skydda och hela auran, de hjälper oss att hålla vår inre balans i utmanande situationer. Använd pomandern innan du ger dig ut i din dagliga aktivitet. Effekten av pomandern sitter kvar i c:a två timmar.

Pomandrarna innehåller energi från örter, blommor och kristaller. De innehåller en kombination av fyrtionio örtextrakt och eteriska oljor där varje pomander har en dominerande mängd av sju olika örter vilka samarbetar med det specifika chakrat.

I den vita pomandern finns alla de fyrtionio örterna representerade i perfekt balans. Detta gör att den vita pomandern balanserar alla sju chakran.

Pomander är lätta att använda och att ha med sig, och de är inte personliga, så flera personer kan använda dem samtidigt, använd vid healing på andra och för djur...

Du kan också använda pomanderna vid healing hos andra och för djur

När Du använder en pomander arbetar den på många olika nivåer. Den går in i Din fysiska kropp genom de eteriska oljorna, dofterna och medvetenheten som kommer med att Du ägnar de sekunderna åt Dig själv. Dessutom arbetar den rent energimässigt på många olika nivåer av Dina Andliga, Emotionella och Mentala kroppar. Det är svårt att beskriva - det måste helt enkelt upplevas.

Använd pomander när Du ska meditera, träffa någon speciell, beskydda dej inför något viktigt, söka inspiration eller bara vill fylla vardagen och ögonblicket med lust och inspiration.

  Upp