Örter - blommor & kristaller

Pomandrarna används för att skydda och hela auran, de hjälper oss att hålla vår inre balans i utmanande situationer. Pomanderna i AuraSoma har  alla sina egna individuella dofter. De finns i 15 olika färger och är vitaliserande och förnyande. 

De örter, kristaller, eteriska oljor och mineraler som används är utvalda enligt det numerologiskt betydelsefulla antalet 49 (7 x 7). Varje pomander har en dominerande mängd av sju olika örter vilka samarbetar med det specifika chakrat

I den vita pomandern finns alla fyrtionio örterna representerade i perfekt balans. Detta gör att den vita pomandern balanserar alla sju chakran.

Pomandrar är lätta att använda och att ha med sig, och de är inte personliga, så flera personer kan använda dem samtidigt, de används utanför kroppen och kan användas flera gånger om dagen

Du kan också använda pomanderna vid healing på andra och för djur...

VIT POMANDER - Klarhet

Den renaste och mest balanserande pomandern. Skydd mot strålning från datorer, mobiltelefoner m.m. lindrar besvär från allergi, hösnuva, blodstillande kan droppas direkt i öppna sår. Det svider, men såret dras snabbt ihop. Renar och stärker och balanserar alla chakran. Ger klarhet åt besvärliga situationer.

ROSA POMANDER - Villkorslös kärlek

Hjälper oss att älska oss själva och att känna villkorslös kärlek för andra. Tar fram det bästa inom oss. Harmoniserar gruppenergier. Mildrar aggressioner. En av de mest allmänna pomandrarna, som alltid är rätt att använda sig av.

DJUPRÖD POMANDER - Grundande och vitaliserande

Grundande och balanserande stärker baschakrat.  Skyddar mot jordstrålning. Ger ny energi efter utmattning och kronisk trötthet. Denna pomander verkar också som ett afrodisiakum.

RÖD POMANDER - Vitaliserande och beskyddande 

Röd pomander är grundande och balanserande, det är den mest kraftfulla essensen och beskyddaren mot negativt påverkande energier. Skyddar dessutom mot olika former av energidränage i närheten av vissa människor, platser och situationer. Den är återenergigivande och ger starkt skydd mot jordens strålning och om man arbetar direkt med jordens energier och heliga platser. Denna essens är även bra om man har aggressiva känslor som måste övervinnas speciellt i samband med brist på jordning. Verkar också som ett afrodisiakum.

KORALLFÄRGAD POMANDER - Visdomen att älska sig själv

Hjälper oss att hela såren från obesvarad kärlek. Ger oss visdom att acceptera våra sidor och styrka att älska oss själva. Ökar självrespekt och ger oss mod  att  inte kompromissar med våra  egna visioner och ideal.

ORANGE POMANDER - Chocklindring

Läker öppningar och sår  i auran, lindrar vid chocktillstånd, ger insikter stärker och hjälper oss att handskas med traumatiska upplevelser, verksam vid sängvätning och mardrömmar.  

GULD POMANDER - Din inre visdom

Frigör oss från irrationella rädslor, förbinder oss med vår inre visdom. Hjälper oss att bryta destruktiva mönster och ersätta dem med generositet mot oss själva och andra. Denna pomander har en stark länk till Egypten och Pyramidermas energier. 

GUL POMANDER - Solsken och glädje

Hjälper mot nervositet, stress och negativa tankar, ger oss gnistan tillbaka. Ger oss självinsikt. Kan även hjälpa vid vinterdepressioner.

OLIVGRÖN POMANDER - Hitta vår eget inre rum

Hjälper oss att förverkliga våra visioner och att stå upp för vår egen sanning.  Hjälper oss att finna vår egen plats i livet. Gör det lättare att ta ansvar för våra handlingar.

SMARAGDGRÖN POMANDER - Finna vår egen inre sanning

Ger oss vårt eget utrymme, hjälper oss att finna vårt eget centrum. Renande för terapeuter att använda mellan behandlingar. Hjälper oss att förstå orsaken till avundsjuka och svartsjuka och att handskas med den. Denna pomander är särskilt verksam när vi står inför svåra avgöranden och vägskäl i livet och behöver fatta beslut. Öppnar och lugnar luftvägarna och andningen

TURKOS POMANDER - Kommunicera med hjärtat

Styrker vår kreativitet och hjälper oss att uttrycka  känslor och att lyssna på vår inre röst. Kan också vara bra när man håller föredrag och vid rampfeber. Ger inspiration till poeter, dansare, konstnärer etc.

SAFIRBLÅ POMANDER - Inspirerad kommunikation

Hjälper oss att uttrycka en högre vilja. Gör att kommunikationen flödar genom oss så att vi uttrycker oss inspirerat. Ger kraft att sitta vid någons dödsbädd. Lindrar lidande. Denna pomander har anknytning till Österlandets mystik.

KUNGSBLÅ POMANDER - Inre frid

Ger djup inre frid, vilket bidrar till att vår intuition och inre seende stärks. Bra vid migrän, och huvudvärk. Hjälper oss att bryta depression och tungsinthet. Utmärkt att använda vid medial träning.

VIOLETT POMANDER - Meditation

Lugnande, balanserande och helande. Ger djup avslappning och inre ro. Hjälper oss att förstå vår egen roll (karma) i det som händer oss, vilket gör det lättare att förlåta  oss själva och våra medmänniskor.

DJUP MAGENTA POMANDER - Medkänsla

Hjälper oss att känna djup medkänsla både för oss själva och för andra. Ger energi efter sjukdom, och konvalescens. Denna pomander är bra att använda när man känner att man gett för mycket åt andra, och försummat sina egna behov.

LJUS MAGENTA - Kärlek från ovan och kärlek i det lilla

Hjälper oss att acceptera och älska oss själva, den hjälper oss att koppla upp till ” Love from Above” ”gudomlig kärlek” men även kärlek i det lilla. Den påminner oss om att vi kan få tillgång till kärlek från ovan och gör oss uppmärksam på hur viktiga och värdefulla de små sakerna är i livet.

POMANDER SPRAY

Pomander finns även som spray i 100 ml glasflaskor, använd dom för att förbättra atmosfären i ett rum eller spraya lite ovanför ditt huvud.

Pomandrarna är lätta att använda, de är lätta att ha med sig, och de är inte personliga - så många personer kan dela

Pris pomander 25 ml, 325 kr inkl moms

Pomander finns även i spray, använd dom för att förbättra atomsfären i ett rum eller spraya lite ovanför ditt huvud

Pris pomander spray 100 ml glasflaska 360 kr inkl moms

  Upp