Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Färg ört & kristallenergi,

Pomandern består av helande örter, blommor och kristallenergier de används för att skydda balansera och rena auran de hjälper oss att hålla vår inre balans i olika situationer använd dem i den dagliga aktivitet

Använd pomander när Du behöver balansera eller stärka din Aura/energifelt, i meditation eller beskydda dej inför något viktigt. 

Pris

25 ml, 345 kr.

100 ml rumsspray 380 kr

Hitta dina Pomandrar som du behöver stärka eller balansera ditt energifält med!

VIT POMANDER - Klarhet. Den renaste och mest balanserande pomandern den ger skydd mot strålning från datorer, mobiltelefoner m.m. Lindrar bihålebesvär, allergi, hösnuva, är blodstillande och  kan droppas direkt i öppna sår det svider men såret dras snabbt ihop.

Renar och stärker alla chakran. Ger klarhet åt besvärliga situationer. I den vita pomandern finns alla de fyrtionio örterna representerade i perfekt balans detta gör att den vita pomandern balanserar alla sju chakran.

Doft: Medicinsk, stimulerande

Kroppslig tillhörighet: Alla 7 chakran

ROSA POMANDER - Villkorslös kärlek

Hjälper oss att älska oss själva och att känna villkorslös kärlek för andra. Tar fram det bästa inom oss. Harmoniserar gruppenergier, mildrar aggressioner. En av de mest allmänna pomandrarna som alltid är rätt att använda sig av.

Doft: Blommig  och söt 

Chakra: Bas/rotchakra

Kroppslig tillhörighet: Hjärtchakra - hormonsystem - urgentialsystem - särskilt livmodern

DJUPRÖD POMANDER - Grundande och vitaliserande

Grundande och balanserande stärker baschakrat. Skyddar mot jordstrålning, ger ny energi efter utmattning och kronisk trötthet. Skyddar mot jordstrålning  och jordar vid alla former av terapi och meditation. Återställer vår inre polaritet. Denna pomander verkar också som ett afrodisiakum.

Doft: Träig, jordig, kryddig

Chakra: Bas/rot chakra

Kroppslig tillhörighet: Kroppens skelettstruktur

RÖD POMANDER - Vitaliserande och beskyddande 

Röd pomander är grundande och balanserande, det är den mest kraftfulla essensen och beskyddaren mot negativt påverkande energier, skyddar dessutom mot olika former av energidränage i närheten av vissa människor, platser och situationer. Den är återenergigivande och ger starkt skydd mot jordens strålning och om man arbetar direkt med jordens energier och heliga platser. Denna essens är även bra om man har aggressiva känslor som måste övervinnas speciellt i samband med brist på jordning. Verkar också som ett afrodisiakum.

Doft: Fruktig, kryddig, jordig

Chakra: bas/rot chakra

Kroppslig tillhörighet: Cirkulation

KORALLFÄRGAD POMANDER - Visdomen att älska sig själv

Hjälper oss att hela såren från obesvarad kärlek. Ger oss visdom att acceptera våra sidor och styrka att älska oss själva. Ökar självrespekt och ger oss mod  att  inte kompromissar med våra  egna visioner och ideal.

Doft: Viol

Chakra: Område mellan bas chakra och sacral/navelchakra

ORANGE POMANDER - Återställer balans och stimulerar djup insikt.

Läker öppningar och sår i auran, lindrar vid chocktillstånd, ger nya insikter stärker och hjälper oss att handskas med traumatiska upplevelser, verksam vid sängvätning och mardrömmar. Kan hjälpa oss att frigöra energi från det förflutna

Doft: Fruktig, kyrddig, jordig

Chakra: Sacralchakra/ navelområdet

Kroppslig tillhörighet: Urinvägsorganen - utsöndringsorganen

GULD POMANDER - Din inre visdom

Frigör oss från irrationella rädslor, förbinder oss med vår inre visdom hjälper oss att bryta destruktiva mönster och ersätta dem med generositet mot oss själva och andra. Denna pomander har en stark länk till Egypten och Pyramidermas energier. 

Doft: Blommig, fruktig

Chakra: Område mellan Sacral/navel chakra och solar plexus. 

Kroppslig tillhörighet: Hud- matsmältningsystem

GUL POMANDER - Solsken  Glädje självkännedom

Hjälper mot nervositet, stress och negativa tankar, ger oss gnistan tillbaka. Ger oss självinsikt och kan även hjälpa vid vinterdepressioner. 

Doft: Fruktig, citrus

Chakra: Solar-plexus

Kroppslig tillhörighet: Nervsystem-lever-njurar-bukspottkörtel-solar plexus

OLIVGRÖN POMANDER - Hitta vår eget inre rum

Hjälper oss att förverkliga våra visioner och att stå upp för vår egen sanning. Hjälper oss att finna vår egen plats i livet. Gör det lättare att ta ansvar för våra handlingar.

Doft: Frisk, örter, skog

Chakra:Område mellan Solar plexus - hjärtchakra

Kroppslig tillhöriget: Mellangärde (diafragma - lungor

SMARAGDGRÖN POMANDER - Finna vår egen inre sanning

Ger oss vårt eget utrymme. Renande för terapeuter att använda mellan behandlingar. Hjälper oss att förstå orsaken till avundsjuka och svartsjuka och att handskas med den. Denna pomander är särskilt verksam när vi står inför svåra avgöranden och vägskäl i livet och behöver fatta beslut. Öppnar och lugnar luftvägarna och andningen

Doft: Medicinsk, varm, skog

Chakra: Hjärtchakra

Kroppslig tillhörighet: Hjärta -  lunga -  immunförsvar

TURKOS POMANDER - Kommunicera med hjärtat

Styrker vår kreativitet och förmåga att uttrycka  våra känslor och lyssna på vår inre röst. Kan  vara bra när man håller föredrag och vid rampfeber. Ger inspiration till poeter, dansare, konstnärer etc.

Chakra: Ananda Khanda chakra, som ligger på höger sida av bröstet. Omfattar området mellan hjärta - hals chakra.

Doft: Söt, kryddig, frisk

Kroppslig tillhörighet: Immunsystem - andningsorganen

SAFIRBLÅ POMANDER - Inspirerad kommunikation

Hjälper oss att uttrycka en högre vilja. Gör att kommunikationen flödar genom oss så att vi uttrycker oss inspirerat. Ger kraft att sitta vid någons dödsbädd, lindrar lidande. Denna pomander har anknytning till Österlandets mystik.

Doft: Söt, skog

Chakra: Hals

Kroppslig tillhörighet: Halsen - struphuvudet - sköldkörteln

KUNGSBLÅ POMANDER - Inre frid

Ger djup inre frid stärker vår intuition och inre seende, bra vid migrän och huvudvärk.

Utmärkt att använda vid medial träning, hjälper oss att bryta nedstämdhet och depression.

Doft: Söt, skogslik
Chakra: 3:e ögat "pannan"

VIOLETT POMANDER - Meditation

Lugnande, balanserande och helande skapar djup avslappning och inre ro, får oss att förstå vår egen roll (karma) i det som händer oss vilket gör det lättare att förlåta  oss själva och våra medmänniskor.

Doft: Viol

Chakra: Kronchakra

Kroppslig tilhörighet: huvudet -  nervsystemet

DJUP MAGENTA POMANDER 

Tema: Medkänsla

Produktbeskrivning:

Hjälper oss att känna djup medkänsla både för oss själva och för andra. Ger energi efter sjukdom, och konvalescens. Denna pomander är bra att använda när man känner att man gett för mycket åt andra och försummat sina egna behov.

LJUS MAGENTA POMANDER- Kärlek från ovan och kärlek i det lilla

Chakra: Område ovanför kronchakra relaterad till själsstjärnan.

Hjälper oss att acceptera och älska oss själva och påminner oss om att vi kan få tillgång till kärlek från ovan och på hur viktiga och värdefulla de små sakerna är i livet.  

LJUS KORALL POMANDER

Hjälper oss att älska de delar hos oss själva som vi har givit negativ uppärksamhet till. Den hjälper oss att acceptera oss själva och är ett stöd i helandet av djupa trauman. Tiden är nu mogen för många av oss att vända skuggor till ljus. 

Chakra: Område mellan Bas/rot -  sakrala/navel och det elektromagnetiska fältet, det första skiktet av auran som omger den fysiska kroppen. 

*****************************************************************************

Pomander, innehåller levande energi från örter, blommor och kristaller i en kombination av fyrtionio örtextrakt och eteriska oljor där varje pomander har en dominerande mängd av sju olika örter vilka samarbetar med det specifika chakrat.

De är lätta att använda och att ha med sig, och ärinte personliga så flera personer kan använda dem samtidigt. Du kan också använda pomanderna vid healing hos andra och för djur. 

Så här används pomandern

Tag tre droppar i vänster hand, gnid händerna mot varandra och för händerna genom auran, uppifrån och ner, framför, bakom och på kroppens sidor.

Börja uppifrån och låt händerna vandra neråt samtidigt som du visualiserar den färg som den aktuella pomandern har. Föreställ dig att varje chakra och hela auran fylls av färgen. På vägen ner mot fötterna lägger du händerna över hjärtat. På vägen upp lägger du händerna över ansiktet och andas in djupt tre gånger.

Använd pomanderna vid healing på andra och för djur...

När Du använder en pomander arbetar den på många olika nivåer. Den går in i Din fysiska kropp genom de eteriska oljorna, dofterna och medvetenheten som kommer med att Du ägnar de sekunderna åt Dig själv. Dessutom arbetar den rent energimässigt på många olika nivåer av Din andliga, emotionella och mentala kropp. Det är svårt att beskriva - det måste helt enkelt upplevas.

 

  Upp 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)