Färgöversikt

EL MORYA

Denna quintessens har den fridfulla blå ljusenergin som hjälper oss att komma till den punkt i livet när vi låter den högre viljan ske genom oss. Hjälper oss att höra vår inre röst.

KUTHUMI

Hjälper oss att kommunicera med devariket och att känna djup respekt för växter och djur. Används så att vi kan erfara djup kärlek, glädje och visdom. Förvandlar förvirring till klarhet och hjälper oss att föra in positiva egenskaper i våra liv.

LADY NADA

Förbättrar vår förmåga att relatera och att uttrycka villkorslös kärlek. Hjälp med inre lyssnande. För att hela "vårt inre barn". Förstärker upplevelsen av att lyssna på musik.

HILARION

Finna nya vägar som är sanna för oss själva och våga stå upp för vem vi är. Vi får förmåga att läka hjärtats djupaste sår. Hjärtat renas och själen uttrycker sanning. Ger oss också omvänt, frid så att vi kan finna vår sanning.

SERAPIS BEY

Hjälper oss att se vårt karma i ett nytt ljus. Att se svårigheter som en möjlighet att utvecklas, istället för att se dem som en börda och att förstå orsaken till vår smärta. Renande på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt plan. Bra att applicera i klienters aura efter healingsession för att skydda och förstärka auran och för att man lättare ska integrera upplevelserna under healingsessionen.

THE CHRIST 

Den starkaste förmedlaren av karmisk healing, förverkligande av ”Jag Är” stöder den kvinnliga principens likställdhet och skapar därigenom balans mellan den manliga och den kvinnliga principen inom oss. Ger ny energi och styrka om vi känner oss svaga och hjälper oss att förverkliga drömmar.

ST. GERMAIN

Den mest lugnande av alla. Att transformera negativ energi och att utveckla respekt i förhållande till andra människor speciellt i parrelationer, eftersom det är där vi kommer allra närmast oss själva.

PALLAS ATHENA

Hjälp att uppskatta skönhet och ger oss tillit till att vi får allt vi behöver. Hjälp att förstå våra drömmar. Bra för dem som skapar utifrån sina drömmar och visioner. 

ORION & ANGELICA

Förhindrar jetlag när vi reser över tidszonerna. Bra vid "inre resor". Hjälper oss att börja om på nytt.

LADY PORTIA

Bra för dem som är hårda mot sig själva. Hjälper oss att se klart så vi kan fatta rätt beslut. Hjälper oss att inte vara dömande mot andra.

LAO TSU & KWAN YIN

Hjälper oss att förstå orsaken bakom våra sjukdomar. Att förstå karmiska lagar och se förhållandet mellan händelser. Ger oss nåd och medkänsla.

SANAT KUMARA & LADY VENUS KUMARA

Dessa två Mästare representerar faders- och modersprincipen på högsta nivå. För att få tillgång till den allra djupaste aspekten av oss själva, den gudomliga livsgnistan.

MAHA CHOHAN

Sätter oss i kontakt med den inre läraren. Hjälper oss frigöra känslor som behöver uttryckas och hjälper oss att komma i kontakt med mer djupa och mystiska aspekter av oss själva.

DJWAL KHUL

Att finna sanningen och vår egen unika väg. Hjälper oss att öppna våra hjärtan. Ger en djupare förståelse för astrologin.

THE HOLY GRAIL AND THE SOLAR LOGOS

Gör det lättare att förstå att allt finns inom oss och att sökandet utåt endast är ett sätt att upptäcka att vi redan vet. Bra att använda vid tradionell Healing-handpåläggning. 

Pris 25 ml, 325 kr. 100 ml rumsspray 360 kr

Alla quintessenserna finns även i spray i 100 ml glasflaskor, använd dem för att förbättra atmosfären i ett rum eller spraya lite ovanför ditt huvud.

Quintessenser består av örter, blommor & kristallenergi, de har en intensiv omvandlade kraft och arbetar därför ofta mycket förlösande och upplyftande. De är utformade för att fungera i den astrala auran, vilket är den del av vårt medvetande som omfattar känslor. Använd dem när du behöver mer inspiration, koncentration, vila eller meditation. Varje doft har uppkallats efter en uppstigen mästare.

Använd dem när Du behöver koncentration, inspiration, lust, vila, meditation eller bara ren och villkorslös kärlek...

Quintessencerna stödjer och förstärker effekten av balansoljorna, och förändrar också energin på annan fast materia. Använd Quintessencerna och ge healing till ett fyllt badkar, över mat eller över att glas vatten. Du kan också med stor framgång använda dem för att förändra energin i ett rum och transformera ilska, aggressioner och negativitet till att bli samförstånd, lust och öppenhet, ex. inför ett viktigt möte eller en familjemiddag. Använd vid healing på andra och på djur.

Många av Quintessencerna representeras av spännande inkarnationer under tidens gång, och deras betydelse och symbolik är något som användare av Quintessencer på olika sätt, och på olika nivåer, får ta del av.

Quintessencerna behövs inte skakas och är ej individuella, utan många kan använda dem samtidigt.

Upp