Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Quintessenser Inbjuder ljuset

Quintessenser består av helande örter, blommor & kristallenergi, de har en intensiv omvandlade kraft och är utformade för att fungera i den astrala auran, vilket är den del av vårt medvetande som omfattar känslor. Använd dem när du behöver mer inspiration, koncentration, vila meditation eller bara ren villkorslös kärlek  och där varje doft har uppkallats efter en uppstigen mästare.

Quintessencerna stödjer och förstärker effekten av balansoljorna, och förändrar också energin på annan fast materia. Använd Quintessencerna och ge healing till andra och på djur, över ett fyllt badkar, över mat eller över att glas vatten. Du kan också med stor framgång använda dem för att förändra energin i ett rum och transformera ilska, aggressioner och negativitet till att bli samförstånd, lust och öppenhet, ex. inför ett viktigt möte eller en familjemiddag. 

Många av Quintessencerna representeras av spännande inkarnationer under tidens gång, och deras betydelse och symbolik är något som användare av Quintessencer på olika sätt, och på olika nivåer, får ta del av.

Quintessencerna behövs inte skakas och är ej individuella, utan många kan använda dem samtidigt.

Pris

25 ml, 345 kr.

100 ml rumsspray 380 kr

EL MORYA

Kristallenergi: Safir, Blå Flourit, Sodalit, Lapis Lazuli och Blå Agat

Denna quintessens har den fridfulla blå ljusenergin som hjälper oss att få kontakt med vår högre vilja och hjälper oss att höra vår inre inre stillsamma röst, hjälper den person som har haft stark friktion mellan sig själv och föräldrar eller om man på andra sätt har saknat förebilder. Mycket hjälpsam och ger en stark healingenergi.

KUTHUMI

Kristallenergi: Topas, Gul Citrin, Kvarts. Bärnsten

Hjälper oss att kommunicera med devariket och att känna djup respekt för växter och djur.  Förvandlar förvirring till klarhet och hjälper oss att föra in positiva egenskaper i våra liv.

LADY NADA

Doft Rosor

Förbättrar vår förmåga att relatera och att uttrycka villkorslös kärlek. Förstärker upplevelsen av att lyssna på musik. Renar och rensar negativitet och aggresioner i auran och vår omgivning, koordinerar hjärnhalvorna. Kalla på Lady Nada när Du vill fylla ditt liv med kärlek och skönhet, förstärker intrycken av konstnärliga upplevelser. "Prova själv".

HILARION

Kristallenergi: Smaragd, Grön Flourit, Grn Kalcit Akvamarin, Moldavit, Mossagat.

Hjälper oss att finna nya vägar och att våga stå upp för vem vi är. Hjärtat renas och själen uttrycker sanning. Ger oss också frid så att vi kan finna vår sanning. Stärker förbindelsen mellan känsla och förståelse.

SERAPIS BEY Färg Klar

Eteriska oljor: Frankincense, Ylang Ylang, Orange, Citron, Rose

Kristall Energie: Opal, Clear Quartz

Kvaliteter: Denna kvintessens representerar ljuset som ger klarhet och en ny förståelse av karma. att se svårigheter som en möjlighet att utvecklas istället för att se dem som en börda. Hjälper oss att förstå orsaken till vår smärta, Renande både fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt plan.

Använd Serapis Bey i början av ett nytt projekt eller utmaning.

Kan användas för rening av kristaller och få tillgång till informationen de har, samt för att anpassa sig till de energier och sanningen och visdomen ovanifrån.

THE CHRIST Färg djup röd

Eteriska oljor: Spike Lavender, Frankincense, Cedarwood, Myrrh, Basil, Rose

Kristallenergi: Tourmaline, Rubelite, Carnelian

Den starkaste förmedlaren av karmisk healing, förverkligande av ”Jag Är” stödjer den kvinnliga principens likställdhet och skapar därigenom balans mellan den manliga och den kvinnliga principen inom oss. Ger ny energi och styrka om vi känner oss svaga och hjälper oss att förverkliga drömmar.

Används för att rensa atmosfären i hus / lägenheter

ST. GERMAIN

Den mest lugnande av alla. Att transformera negativ energi och att utveckla respekt i förhållande till andra människor speciellt i parrelationer, eftersom det är där vi kommer allra närmast oss själva.

PALLAS ATHENA

Hjälp att uppskatta skönhet och ger oss tillit till att vi får allt vi behöver. Hjälp att förstå våra drömmar. Bra för dem som skapar utifrån sina drömmar och visioner. 

ORION & ANGELICA

Förhindrar jetlag när vi reser över tidszonerna. Bra vid "inre resor". Hjälper oss att börja om på nytt.

LADY PORTIA

Transformationstema: Att bearbeta tidigare upplevelser och släppa det förgångna. Hjälper oss också att komma i kontakt med forna tider, ex vid regressioner.

Tema: Balans, att inte döma

Färg: Guld

Doft: Blommig, somrig 

Bra för dem som är hårda mot sig själv eller  mot andra, att bli medveten om att det inte går att jämföra individuella livsvägar. Lady Portia hjälper oss att undanröja rädslor och fruktan  för kommande situationer. Bra för de som måste ha kontroll hela tiden. 

LAO TSU & KWAN YIN

Hjälper oss att förstå orsaken bakom våra sjukdomar. Att förstå karmiska lagar och se förhållandet mellan händelser. Ger oss nåd och medkänsla.

SANAT KUMARA & LADY VENUS KUMARA

Dessa två Mästare representerar faders- och modersprincipen på högsta nivå och ger oss  tillgång till den allra djupaste aspekten av oss själva, den gudomliga livsgnistan.

MAHA CHOHAN Färg Turkos

Maha Cohan är den största kreativitets mästaren som hjälper oss att kommunicera genom hjärtat och att utrycka oss inom den nya andligheten. Förbinder oss med vår inre lärare, och hjälper dem som har det svårt att visa sina inre känslor. Den är även till hjälp för människor som arbetar med kristaller och mineraler, essensen symboliserar vattumannens tidsålder och löser upp blockeringar som hindrar kreativiteten.

DJWAL KHUL

Att finna sanningen och vår egen unika väg. Hjälper oss att öppna våra hjärtan. Ger en djupare förståelse för astrologin.

THE HOLY GRAIL AND THE SOLAR LOGOS

Transformationstema: Healing genom evigt liv. Holy Grail & Solar Logos hjälper oss att förstå att all visdom och insikt redan finns inom oss, och att sökandet utåt endast är ett sätt att upptäcka att vi redan vet. Hjälper till att nå fram till upplysning, enlightment och självmästarskap. Stor inspiration vid healing, i synnerhet traditionell handpåläggning.

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)