Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Naturliga luftrengörare

Stärk ditt immunförsvar och andningssystem med eteriska oljor. Doftsprid med doftspridare eller inhalera oljan för att rena andningsvägar en enkel kur att använda för att bekämpa virus/bakterier att stödja luftvägarna.

 

Raven blandolja: Innehåller oljor av,*Ravintsara, Citron, Vintergröna, Pepparmynta och Eukalyptus Radiata.

*Ravintsara – en kraftfull olja, känd hos folket i Madagaskar som en ”helande olja” Denna effektiva bakteriekämpe är också en virus fighter som fungerar bra för att bekämpa sjukdomar orsakade av bl.a. virus som förkylning, influensa, mässling, virala infektioner, herpes, bältros, hepatit och hals - lunginfektioner. 

Raven är en antiseptisk energigivande olja som stärker immun- och andningssystemen, bekämpar luftvägssjukdomar och infektioner som influensa, lunginflammation och hämmar tillväxt av virus. 

Användning: 

Doftsprid med doftspridare eller inhalera oljan för att rena andningsvägar en enkel kur att använda för att bekämpa virus/bakterier att stödja luftvägarna.

1 droppe på kudden under natten

2 - 4 droppar i badvatten

Smörj hals och lungor (över bröstet) och under fötterna.

Tillsätt några droppar i en sprayflaska med vatten och spray på ytor eller händer för rengöring

Kan varvas med eterisk olja RC

 

RC, blandolja: Innehåller oljor av: Eukalyptus Globulus, Tall, Gran, Mejram,Lavendel, Eukalyptus Radiata, Eukalyptus Citridora, Myrten, Cypress och Pepparmynta.

Innehåller kraftfulla terapeutiska eteriska oljor som är uppfriskande när den tillämpas, särskilt på bröst och hals-området. RC är en underbar blandning att använda i doftspridare under vintern. Bra för att lindra förkylning, bronkit, halsont, bihåleinflammation, hosta och överbelastning i luftvägar och bihålor, bekämpar lunginfektion, allergiska symtoner – applicera på nacken varje morgon och kväll. Inhalera vid astma.

Användning:

Doftspridare

Andas in oljan

Smörj på bröst, hals, under öronen eller på bihålorna

Kan varvas med eterisk olja Raven

För att bekämpa överbelastning av bihålor / lungor tag R.C. och lägg till Raven i en skål med varmt vatten (ej kokande) lägg en handduk över huvudet och andas in oljan.

Om du har frågor, skicka sms eller ring Britt 070-553 5800 så hjälper jag dig med den information som du behöver..

 

Kontakt,

Britt Wikström

070 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net