Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Naturliga luftrengörare

Stärk ditt immunförsvar och andningssystem med eteriska oljor, använd doftspridare eller inhalera oljan för att rena andningsvägar en enkel kur att använda för att bekämpa virus/bakterier att stödja luftvägarna.

 

Raven blandolja: Innehåller oljor av,*Ravintsara, Citron, Vintergröna, Pepparmynta och Eukalyptus Radiata.

*Ravintsara – en kraftfull olja, känd hos folket i Madagaskar som en ”helande olja” Denna effektiva bakteriekämpe är också en virus fighter som fungerar bra för att bekämpa sjukdomar orsakade av bl.a. virus som förkylning, influensa, mässling, virala infektioner, herpes, bältros, hepatit och hals - lunginfektioner. 

Raven är en antiseptisk energigivande olja som stärker immun- och andningssystemen, bekämpar luftvägssjukdomar och infektioner som influensa, lunginflammation och hämmar tillväxt av virus. 

Användning: 

Doftsprid med doftspridare eller inhalera oljan för att rena andningsvägar en enkel kur att använda för att bekämpa virus/bakterier att stödja luftvägarna.

1 droppe på kudden under natten

2 - 4 droppar i badvatten

Smörj hals och lungor (över bröstet) och under fötterna.

Tillsätt några droppar i en sprayflaska med vatten och spray på ytor eller händer för rengöring

Kan varvas med eterisk olja RC

 

RC, blandolja: Innehåller oljor av: Eukalyptus Globulus, Tall, Gran, Mejram,Lavendel, Eukalyptus Radiata, Eukalyptus Citridora, Myrten, Cypress och Pepparmynta.

Innehåller kraftfulla terapeutiska eteriska oljor som är uppfriskande när den tillämpas, särskilt på bröst och hals-området. RC är en underbar blandning att använda i doftspridare under vintern. Bra för att lindra förkylning, bronkit, halsont, bihåleinflammation, hosta och överbelastning i luftvägar och bihålor, bekämpar lunginfektion, allergiska symtoner – applicera på nacken varje morgon och kväll. Inhalera vid astma.

Användning:

Doftspridare

Andas in oljan

Smörj på bröst, hals, under öronen eller på bihålorna

Kan varvas med eterisk olja Raven

För att bekämpa överbelastning av bihålor / lungor tag R.C. och lägg till Raven i en skål med varmt vatten (ej kokande) lägg en handduk över huvudet och andas in oljan.

Om du har frågor, skicka sms eller ring Britt 070-553 5800 så hjälper jag dig med den information som du behöver..

Thieves eterisk olja, Namnet *Thieves, som betyder tjuvar * har en intressant historia.

Denna blandning av oljor är baserat på en formel som påstås hjälpa tjuvar från att smittas av böldpest när de rånande döda och döende. Eftersom pesten var så smittsam ville ingen ta i de smittade eller bära bort och begrava dem som dött. Några av tjuvarna greps och arresterades och blev av kungen dömda till döden om de inte berättade vad som gjorde att de inte blev smittade. De hade smort in sig med en örttinktur av kryddnejlika, kanel, citron, eukalyptus och rosmarin

Vetenskaplig undersökning

Thieves * har testats vid Weber State University 1997 för sina starka antimikrobiska egenskaper. Oljan från kanelträdets bark har testats och jämförts med antibiotika och penicillin för att utvärdera hur effektiv den är mot bakterierna Escherichia coli och Staphylococcus aureus. Det har visat sig att Thieves kan ta död på  luftburna bakterier i ett rum. Utvärderingen av denna undersökning visade att effekterna från kanelbarks oljan kunde jämföras med antibiotika och penicillin för bekämpning av dessa två bakterier.

Thieves kan användas med liknande resultat. Under förkylnings- och influensaperioder kan man stryka oljan på fotsulorna (även på sina barns fotsulor) utan att behöva blanda ut den med vegetabilisk olja.

Innehåller oljor av:

Kryddnejlika, har använts sedan urminnes tider av Healers att hjälpa kroppen att bekämpa infektioner. Det är en av de mest antimikrobiella och antiseptiska av alla eteriska oljor. Den bekämpar svamp, virus och infektioner

Citron, innehåller egenskaper som förstärker immunitet och främjar cirkulationen och lymfatiska funktion.

Kanelbark, nämns i hela Bibeln och är värdefull för att hjälpa kroppen att bekämpa infektioner.

Eucalyptus Radiata, var en värdefull ingrediens i folkmedicinen; den är bra för att stödja andnings och sinussystem.

Rosemary, brändes som rökelse för att skydda mot infektion av kulturer under många århundraden. Denna ört stödjer immunförsvar och förbättrar mental klarhet.

Egenskaper 

* Stärker immunförsvaret

* Eliminerar luftburna bakterier

* Stärker andningsorganen

* Energigivande

Användning:

I doftspridare/diffuser, blanda med vatten spraya i luften

Blanda med en matsked vatten, gurgla och svälj mot sårig hals.

Applicera på bröstet och halsen för att motverka bronkit.

Sätt en droppe på din tumme och pressa mot gommen för att  motverka huvudvärk. 

Applicera direkt under fotsulorna för att motverka förkylning och influensa.

Andas in oljan från en doftspridare - när du har lunginflammation 

Blanda några droppar i honung eller agavesirp för att lindra hosta.

Inandas och applicera för att minska huvudvärk från bihåleinflammation. 

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)