Regndropps - massage - teknik

Regndroppsmassage är en avstressande väldoftande behandling som kombineras med kraften från eteriska oljor.

Oljorna droppas på din kropp och masseras in, först på dina fötter och sedan på din rygg. Den avkopplande massagen hjälper dig att slappna av i muskler och leder och är fantastiskt bra för spända axlar, nacke och rygg. 

De specifika utvalda oljorna i Regndropps hjälper kroppen att bli av med gifter och slaggprodukter, stärker immunförsvaret och reducerar symtom orsakade av stress och sömnproblem mm.

Behandlingen påverkar oss på flera olika plan där både känslomässiga och fysiska blockeringar kan frisläppas. Via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna vilket har en lugnande effekt som är välgörande för att avhjälpa oro, stress.

Behandlingen avslutas med en skön och avslappnande värmeinpackning på rygg och nacke. 

Regndroppstekniken är en kraftfull terapi som kommer från forskning under 1980-talet om eteriska oljor som antimikrobiska medel av naturläkaren Dr. GaryYoung som grundade Young Living Essential Oils.  

Kliniska studier visa att eteriska oljor har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier, virus, svamp inte kan leva.