Regndropps - inte bara massage!

Regndropps-massage-teknik är en avstressande väldoftande behandling som kombineras med kraften från eteriska oljor som droppas på din kropp och masseras in, först på dina fötter och sedan på din rygg. Den avkopplande massagen hjälper dig att slappna av i muskler och leder och är fantastiskt bra för spända axlar, nacke och rygg. 

De specifika utvalda oljorna i Regndropps hjälper kroppen att bli av med gifter och slaggprodukter, stärker immunförsvaret och reducerar symtom orsakade av stress och sömnproblem mm.

Behandlingen påverkar oss på flera olika plan där både känslomässiga och fysiska blockeringar kan frisläppas. Via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna vilket har en lugnande effekt som är välgörande för att avhjälpa oro, stress.

Behandlingen avslutas med en skön och avslappnande värmeinpackning på rygg och nacke. 

Regndroppstekniken är en kraftfull terapi som kommer från forskning under 1980-talet om eteriska oljor som antimikrobiska medel av naturläkaren Dr. GaryYoung som grundade Young Living Essential Oils.  

Kliniska studier visa att eteriska oljor har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier, virus, svamp inte kan leva.

Olika ämnen i Young Livings oljor:

Fenoler: Tar hand om virus, bakterier, svamp och rengör cellen.

Sesquiterpiner: Levererar syre till cellerna och tar bort felskriven information i cellminnet DNA. 

Monoterpiner: Erbjuder en variation av helande egenskaper.

A Statistical Validation of Raindrop Technique, David Stewart, Care Publications

Vad är en eterisk olja

Eteriska oljor är den aromatiska vätska som finns i buskar blommor, träd, rötter, kåda och frön. Oljorna kallas naturens levande energi och innehåller unika beståndsdelar med terapeutiska egenskaper. Eteriska oljor extraheras från växter med hjälp av ång-destillering och är högt koncentrerade mycket kraftfullare än torkade örter. Dessa oljor var den forna tidens mediciner och var mer skattade än guld. 

SÅ HÄR ANVÄNDER DU ETERISKA OLJOR

Direkt inandning

Sprida oljorna genom doftspridare

Spraya i luften.

Smörj på stället

När du andas in eteriska oljor har det en lugnande effekt på olika känslomässiga reaktioner.

ETERISKA OLJOR STÖDJER ANDRA TERAPIER

Som akupressur, zonterapi, kinesiologi, healing massage m.m för bättre resultat.

Allt levande är naturligt och unikt, det har en livskraft, en energi som vibrerar….De flesta av oss kan inte se livskraften….Men vi kan uppleva den