Regndropps - massage - balans i kropp och själ

Regndroppsteknik/massage kombinerar balansering av kroppens energiflöden med lätt beröring och massage med terapeutiska eteriska oljor som droppas på reflexpunkter på rygg och under fötterna, därfter masseras oljorna in på ryggen.

Den avslappnande massage - tekniken hjälper dig att slappna av i muskler och leder, lindrar värk och olika sjukdomsbesvär den lindrar rygg - nackbesvär, renar kroppen från bakterier, virus och slaggprodukter, stärker immunförsvaret och reducerar symtom orsakade av stress och sömnproblem.

Behandlingen påverkar oss på flera olika plan där både känslomässiga och fysiska blockeringar kan frisläppas. Eteriska oljor påverkar det limbiska systemet i hjärnan och här lagras våra känslor och våra minnen. Via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna vilket har en lugnande effekt som är välgörande för att avhjälpa oro, stress.

Behandlingen avslutas med en skön och avslappnande värmeinpackning på rygg och nacke. 

Regndroppstekniken är en kraftfull terapi som kommer från forskning under 1980-talet om eteriska oljor som antimikrobiska medel av naturläkaren Dr. GaryYoung som grundade Young Living Essential Oils.  

9 specifika eteriska oljor som är framtagen för Regndropps-massagen 

Kliniska studier visa att eteriska oljor har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier, virus, svamp inte kan leva.

A Statistical Validation of Raindrop Technique, David Stewart, Care Publications

 

Allt levande är naturligt och unikt,

det har en livskraft, en energi som vibrerar.

De flesta av oss kan inte se livskraften men vi kan uppleva den.