Regndropps - för kropp & sinne

Regndroppsbehandling är en en mjuk avslappnande massage - teknik som lindrar värk och olika sjukdomsbesvär. Under behandlingen får du en behaglig och skön massage av fötter och rygg med terapeutiska väldoftande oljor. 

Regndropp stärker ryggraden och kan lindra rygg - nackbesvär, renar kroppen från bakterier, virus och slaggprodukter, stärker immunförsvaret, lindrar huvudvärk och reducerar symtom orsakade av stress och sömnproblem. 

Fördelerna med behadlingen är många och den påverkar oss på flera olika plan där både känslomässiga och fysiska blockeringar kan frisläppas. 

Eteriska oljor påverkar det limbiska systemet i hjärnan och här lagras våra känslor och våra minnen. Via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna och när vi andas in oljorna har det en lugnande effekt på olika känslomässiga reaktioner.

Regndroppstekniken är en kraftfull terapi som kommer från forskning under 1980-talet om eteriska oljor som antimikrobiska medel av naturläkaren Dr. GaryYoung som grundade Young Living Essential Oils

Kliniska studier visa att essentiella oljor har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier, virus, svamp inte kan leva.

A Statistical Validation of Raindrop Technique, David Stewart, Care Publications

 

Allt levande är naturligt och unikt,

det har en livskraft, en energi som vibrerar.

De flesta av oss kan inte se livskraften men vi kan uppleva den.