Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Regndroppsteknik - massage kurs i Luleå


Inga datum planerade p.g.a Coronapandemin

Varmt välkommen till en inspirerande kursdag med nya insikter och härliga dofter

Kursen är till för alla, till dig som redan arbetar med kroppsvård och vill berika ditt eget liv och dina klienter med rena läkande oljor ett naturligt alternativ från läkande örter och växter eller till dig som vill använda oljornas visdom och kunskap till dig själv, din familj, dina husdjur och vänner, vilket som så är du - Hjärtligt Välkommen!

Vad är Regndroppsteknik?

Det är gammal visdom och kunskap som kombinerar 3 holistiska tekniker. En metod där både utövare och mottagare upplever en känsla av balans och glädje, dessutom en helt underbar doftupplevelse

1.Aromaterapi, den uråldiga kunskapen om insmörjning med eteriska oljor som innehåller växternas skyddande, livgivande och aromatiska vätska.

2.Regndroppstekniken som utvecklades under 1980 talet av naturläkaren Dr Gary Young och har sina rötter från Lakota indianernas fjäderlätta strykningar på rygg och ryggrad.

3.Vita Flex - Det är en gammal tibetansk helande metod som betyder "vitalitet genom reflexer" Dess teori är baserad på det faktum att ett lätt tryck på kroppen skapar en elektrisk laddning/impulser i kroppen för att lösa blockeringar

Regndropps, en effektiv behandling för nacke-ryggproblem men har även god effekt på många andra hälsoproblem, de lugnande och rogivande oljorna öppnar upp energiflödet i vår kropp och hjälper våra muskler och leder att slappna av, de stärker vårt immunsystem, andningsorgan, matsmältning, ryggraden, nervsystemet och bekämpar bl.a. inflammationer, bakterier och virus.

Oljorna påverkar limbiska systemet i hjärnan och här lagras våra känslor och våra minnen, via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna och när vi andas in dem har det en lugnande effekt på olika känslomässiga reaktioner.

För anmälan och mer information, kontakta Britt Wikström 070 553 5800 eller fyll i kontakt-formuläret nedan.

Efter många års arbete med regndropps massage och senare som behörig regndroppslärare startade jag regndropps kurser och började utbilda i regndroppsteknik-massage och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter under kursen..

KURSAVGIFT

Grundutbildning (räcker för hemmabruk) 950 kr,  (företagare) 1.200 kr

I kursavgiften ingår komplett kurskompendium teoriavsnitt/praktikavsnitt samt fika & frukt

Eteriska oljor i regndroppsteknik

Inför diplomering: Du svarar på hemstudie frågor och genomför tio träningsbehandlingar 

Diplomeringsträff 600 kr: Under träffen ger du en regndroppsbehandling och vi går igenom protokollen från träningsbehandlingarna, hemstudieprovet mailas till mig en vecka före diplomering.

Efter grundutbildning får du ett kursintyg.

KURSINNEHÅLL:

Teori:

Genomgång/historik och bakgrunden till regndroppstekniken, genomgång/fakta om regndroppsoljornas unika egenskaper och helande verkan 

Demonstration av tekniken

Deltagarna byter behandling med varandra

Dagen avslutas med frågor & reflektioner

Gratis handledning efter kursen

Om Eteriska oljor

Populära eteriska oljor 


(Lämna tom)

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)