Regndropps - inte bara massage!

Stärk immun- och andningssystemen med kraftfulla eteriska oljor där varje behandling anpassas efter dina behov. 

Regndropps är en varsam och mjuk behandling, ett naturligt alternativ från läkande örter och växter. 

De lugnande oljorna motverkar bl.a. stress, trötthet och sömnproblem, stärker immunsystemet, andningsorganen,matsmätningssystem och bekämpar bl.a. inflammationer, bakterier och virus.

Regndropps är en effektiv behandling för nacke-ryggproblem men har även god effekt på många andra hälsoproblem, de rogivande oljorna öppnar upp energiflödet i kroppen, ökar blod-cirkulationen och hjälper våra muskler och leder att slappna av. 

Oljorna appliceras både under fotsulorna och på ryggen och masseras sedan in på ryggen, därefter avslutas behandlingen med en skön och avslappnande värmeinpackning på rygg och nacke. 

Behandlingen stödjer oss på flera olika sätt där både känslomässiga och fysiska blockeringar kan frisläppas. Oljorna påverkar vårt limbiska systemet i hjärnan och här lagras våra känslor och våra minnen, via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna och när vi andas in dem har det en lugnande effekt på olika känslomässiga reaktioner.

Balanseringen av energiflödena ökar välbefinnande och varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ..

Regndroppstekniken är en kraftfull terapi som kommer från forskning under 1980-talet om eteriska oljor som antimikrobiska medel av naturläkaren Dr. GaryYoung som grundade Young Living Essential Oils.  

Kliniska studier visa att eteriska oljor har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier, virus, svamp inte kan leva.

*****************************************************************************

Regndropps - emotionell behandling

Vill du känna mer harmoni, glädje och inspiration i ditt liv då kan den här behandlingen vara något för dig, en behandling för dig som söker inre lugn och ro

En balanserande och avslappnande massage som kombineras med feelings oljor, eteriska oljor  har förmågan att stärka kroppens egen läkningsförmåga genom bl.a. att lindra stress och oro vilket gör oss mer centrerade och harmoniska i vårt känsloliv. Doften från oljorna påverkar även vårt känslocentrum det "limbiska systemet i hjärnan"och hormonbalansen, vilket är en av anledningarna till att oljor även kan balansera det känslomässiga området.

Behandlingen utförs på ett mjukt och behagligt sätt, både under fötternas och på ryggradens reflexpunkter där varje specifik olja påverkar kroppens olika känslocentrum 

När vi kommer tillrätta med vårt inre hjälper det oss ofta att läka i det yttre (kroppen) allt hör ihop på olika plan

Tecken på känslomässiga blockeringar kan vara, återkommande sjukdomar som inte har någon tydlig orsak, rädsla, skuldkänslor, oro, kränkning, svårt att säga nej, svårt att ta emot och ge kärlek, förvirring, svårt att fatta avgörande beslut m.m.

Positiva effekter med eteriska emotionella-oljor

  • Skapar balans i kroppens olika system.
  • Minskar stressfaktorer i kroppen
  • Höjer kroppens energinivå
  • Fungerar som antioxidanter, som renar kroppen
  • Hjälper till att befria oss från negativa känslominnen
  • Ökar vår andliga medvetenhet

*****************************************************************************

Aromaterapi massage

En vitaliserande och lugn behandlingsform som kombineras med terapeutiska eteriska oljor där man med lätta strykningar och mjuk masage behandlar rygg, öron och fötter, en taktil behandling som lämpar sig speciellt bra för rehabilitering av stress, utmattning och värk. 

massage

Aromaterapi massage tillsammans med naturliga och stärkande eteriska oljor balanserar nervsystemet, stärker immunförsvaret, motverkar virus/ inflammationer och verkar avstressande.

Metoden är mjuk och lugnande, samtidigt som den ofta upplevs som överraskande effektiv. 

Välkommen!