Regndropps - inte bara massage!

Stärk immun- och andningssystemen med Regndroppsmassage, ett naturligt alternativ från läkande örter och växter.   

Regndropps är en effektiv behandling för nacke-ryggproblem men har även god effekt på många andra hälsoproblem.

Eteriska Oljor påverkar även vårt limbiska system i hjärnan och här lagras våra känslor och våra minnen, via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna och när vi andas in dem påverkar de alla våra sinnen, de gör oss mer avspända och återställer vår emotionella balans.

Regndroppstekniken är en kraftfull terapi som kommer från forskning under 1980-talet om eteriska oljor som antimikrobiska medel av naturläkaren Dr. GaryYoung som grundade Young Living Essential Oils. 

De rogivande oljorna bekämpar bl.a. inflammationer, svamp,virus och bakterier. 

Kliniska studier visa att eteriska oljor har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier, virus, svamp inte kan leva.

*****************************************************************************

Regndropps - emotionell behandling

Vill du känna mer harmoni, glädje och inspiration i ditt liv då kan den här behandlingen vara något för dig, en behandling för dig som söker inre lugn och ro

En balanserande och avslappnande massage som kombineras med specifika utvalda eteriska  oljor som stärker kroppens egen läkningsförmåga genom bl.a. att lindra stress och oro vilket gör oss mer centrerade och harmoniska. 

Oljornas molekyler och doften passerar näsan direkt till vårt känslocentrum det "limbiska systemet i hjärnan"och hormonbalansen och är en av anledningarna till att oljor även kan balansera det känslomässiga området. 

När vi kommer tillrätta med vårt inre hjälper det oss ofta att läka i det yttre (kroppen) allt hör ihop på olika plan

Tecken på känslomässiga blockeringar kan vara, återkommande sjukdomar som inte har någon tydlig orsak, rädsla, skuldkänslor, oro, kränkning, svårt att säga nej, svårt att ta emot och ge kärlek, förvirring, svårt att fatta avgörande beslut m.m.

  • Skapar balans i kroppens olika system.
  • Minskar stressfaktorer i kroppen
  • Höjer kroppens energinivå
  • Fungerar som antioxidanter, som renar kroppen
  • Hjälper till att befria oss från negativa känslominnen
  • Ökar vår andliga medvetenhet

*****************************************************************************

Aromaterapi massage

En vitaliserande och lugn behandlingsform som kombineras med terapeutiska eteriska oljor där man med lätta strykningar och mjuk masage behandlar rygg, öron och fötter, en taktil behandling som lämpar sig speciellt bra för rehabilitering av stress, utmattning och värk. 

massage

Aromaterapi massage tillsammans med naturliga eteriska oljor balanserar nervsystemet, stärker immunförsvaret, motverkar virus/ inflammationer och verkar avstressande.

Metoden är mjuk och lugnande, samtidigt som den ofta upplevs som överraskande effektiv. 

Välkommen!