Britts Healing

Inre kraft - Energi - Glädje

Inte bara massage

Regndropps ett naturligt alternativ från läkande örter och växter. 

De lugnande eteriska oljorna stärker vårt immunförsvar och bekämpar bl.a. inflammationer, bakterier och virus behandlingen är effektiv för olika symtion i nacke-rygg  men har även god effekt på många andra hälsoproblem, de rogivande oljorna öppnar upp energiflödet i kroppen, ökar blod-cirkulationen och hjälper våra muskler och leder att slappna av.

Oljorna appliceras under fotsulorna och masseras sedan på ryggmuskulatur, därefter avslutas behandlingen med en skön och avslappnande värmeinpackning på rygg och nacke. 

Behandlingen stödjer oss på flera olika sätt där både känslomässiga och fysiska blockeringar kan frisläppas. Oljorna påverkar vårt limbiska systemet i hjärnan och här lagras våra känslor och våra minnen, via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna och när vi andas in dem har det en lugnande effekt på olika känslomässiga reaktioner.

Balanseringen av energiflödena ökar välbefinnande och varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ..

Regndroppstekniken är en kraftfull terapi som kommer från forskning under 1980-talet om eteriska oljor som antimikrobiska medel av naturläkaren Dr. GaryYoung som grundade Young Living Essential Oils.  

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)