Regndropps-massage

Regndropps, en varsam och mjuk behandling, ett naturligt alternativ från läkande örter och växter. 

De lugnande oljorna motverkar bl.a. stress, trötthet och sömnproblem och stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering 

Regndropps är en effektiv behandling för nacke-ryggproblem men har även god effekt på många andra hälsoproblem, de rogivande oljorna öppnar upp energiflödet i kroppen, ökar blod-cirkulationen och hjälper våra muskler och leder att slappna av, stärker vårt immun-försvar och bekämpar bl.a. inflammationer, bakterier och virus,

Oljorna appliceras både under fotsulorna och på ryggen och masseras sedan in på ryggen, därefter avslutas behandlingen med en skön och avslappnande värmeinpackning på rygg och nacke. 

Behandlingen stödjer oss på flera olika sätt där både känslomässiga och fysiska blockeringar kan frisläppas. Oljorna påverkar vårt limbiska systemet i hjärnan och här lagras våra känslor och våra minnen, via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna och när vi andas in dem har det en lugnande effekt på olika känslomässiga reaktioner.

Balanseringen av energiflödena ökar välbefinnande och varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ..

Om eteriska oljor

Regndroppstekniken är en kraftfull terapi som kommer från forskning under 1980-talet om eteriska oljor som antimikrobiska medel av naturläkaren Dr. GaryYoung som grundade Young Living Essential Oils.  

Kliniska studier visa att eteriska oljor har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier, virus, svamp inte kan leva.