Regndropps - inte bara massage!

Regndropps-massage-teknik är en avstressande väldoftande behandling som kombineras med  terapeutiska eteriska oljor

De eteriska oljorna masseras in, först på dina fötter och sedan på din rygg. Den avkopplande massagen hjälper dig att slappna av i muskler och leder och är mycket bra för spända axlar, nacke och rygg. 

De specifika utvalda oljorna i Regndropps hjälper kroppen att bli av med gifter och slaggprodukter, ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna stärker  immunförsvaret.

Regndropps har också en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som t ex blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans. sömnproblem och reducerar symtom orsakade av stress 

Behandlingen påverkar oss på flera olika plan där både känslomässiga och fysiska blockeringar kan frisläppas. Via vårt luktsinne tar vi in dofterna från oljorna vilket har en lugnande effekt som är välgörande för att avhjälpa oro, stress.

Behandlingen avslutas med en skön och avslappnande värmeinpackning på rygg och nacke. 

REGNDROPPSOLJOR

VALOR - Frekvensen av denna oljeblandning är densamma som vår ryggrad. Oljan som består av Rosenträd, Blå Renfan, Frankincense och Gran, balanserar elektriska energier i vår kropp.  Den gör att vi kommer över rädsla och motstånd, ger oss styrka, mod, förtroende och ökar vår självaktning. Valor kan användas under fötterna och på kroppen som en parfym.

OREGANO - Antivirus stöd, balanserar matsmältningen, stärker vitala delar av kroppen, grundande och balanserande, stärker känslan av säkerhet.

TIMJAN -  Hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Bra vid hosta och bronkit, ger energi vid stress och svaghet. 

BASILIKA - Oljan är bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet, avslappnande vid muskelkramp. Hjälp vid inflammation. 

CYPRESS -  Förbättrar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbråck, celluliter, lindrar kramp. Stärkande och hjälpande vid en förlust, inger känsla av säkerhet, grundande och lugnande. 

VINTERGRÖNA - Lindrar smärta och bekämpar inflammation. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism, reumatism samt tinnitus. Stimulerar och ökar medvetenheten i nervsystemet. 

MEJRAM - Muskelavslappnande, lugnar andningsvägarna, lindrar kramp, smärta och migrän, ger energi vid stress och svaghet. 

PEPPARMINT - Kramplösande, lindrar smärta bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Arbetar bra med andra oljor. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet. 

Pris 600 kr 1½ timme