Andlig healing - En inre resa

Den Universella energin finns i överflöd runt omkring oss och är tillgänglig för alla, som healer är jag kanalen för denna energitillförsel och använder min förmåga att nyttja den naturliga energin och föra den vidare. Kärlek är den helande kraften i Universum 

Healing betyder läkande genom energitillföring och är en av våra äldsta behandlingsformer, det finns många olika sorters healing och oavsett vilken teknik som används kommer energin från samma outtömliga källa i Universum, Med mjuk beröring eller med händerna en bit från kroppen balanserar jag ditt energisystem, under en behandling kan jag även få information om obalanser i din kropp.

Healing kan kännas på många nivåer, inte bara fysiskt och effekten kan vara djup. Tack vare denna energi - behandling kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser, den hjälper kroppen att slappna av och frigör spänningar och stimulerar självläkning, som på ett fantastiskt sätt kan hjälpa dig att hitta balans i livet.

Vår kropp har enorm läkekraft som hela tiden strävar efter att återställa sig själv både kroppsligt och själsligt.

 

Kommande kurser

Kontakt

Britt Wikström

070 - 553 5800

harmoni.halsa@bredband.net