Eteriska oljor - Luleå

Eteriska oljor är den aromatiska vätska som finns i buskar blommor, träd, rötter, kåda och frön. Oljorna kallas naturens levande energi och innehåller unika beståndsdelar med terapeutiska egenskaper. Eteriska oljor extraheras från färska växter med hjälp av ång-destillering med lågt tryck, låg temperatur och olika lång tid och de är högt koncentrerade mycket kraftfullare än torkade örter. Vilda eller ekologiskt odlade växter används. 

Eteriska oljor bekämpar virus, bakterier svamp och mögel, de motverkar stress och inflammationer och är kraftfulla antioxidanter, bra för olika sorters värk, höjer humöret och kan frigöra oss från negativa minnen och känslor m.m.

Är du intresserad av att lära dig mer allmänt om eteriska oljor eller specifika feelingsoljor/bibliska oljor ring Britt 070-553 5800 eller maila [javascript protected email address]  så hjälper jag dig med den information som du behöver.

Populära oljor från Young Living essentiel oils

Några Olika ämnen i Young Livings oljor:

Aldehyderna och Estrarna i vissa eteriska oljor är mycket rogivande och lugnande för nervsystemet både det "sympatiska och det parasympatiska"  vilket gör oss mer samlade och koncentrerade.

Fenoler: Tar hand om virus, bakterier, svamp och rengör cellen.  

Sesquiterpiner: Levererar syre till cellerna och tar bort felskriven information i cellminnet DNA. 

Monoterpiner: Erbjuder en variation av helande egenskaper.

A Statistical Validation of Raindrop Technique, David Stewart, Care Publication

ETERISKA OLJOR STÖDJER ANDRA TERAPIER

Som akupressur, zonterapi, kinesiologi, healing massage m.m.

Kliniska studier visa att eteriska oljor har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier, virus, svamp inte kan leva.